VÄNTAR PÅ KALLAX

Jajjamen, snart flyger jag hem till mina hemtrakter, förorten från mina rötter i Tornedalen. Där möts jag upp av killen som just nu sitter på bussen från Göteborg. Haft en otroligt lugn resa med mycket tankar och funderingar kring livet och hur jag vill leva mitt. Det är jag som formar min egen historia nu och hur jag vill blicka tillbaka på mina dagar som gått när jag är äldre. Bara jag kan ta besluten och välja vägar att gå i mitt liv. De tankarna tar jag med mig hem och när jag möter mina nära och kära. Hoppas ni har en fin söndag. Vi hörs senare!


EN TRÖTT POLAROID.




En trött (?) jag i favvosen.

Idag har vi varit till kyrkogården och hälsat på min farmor
som ligger där sedan november 1954. Hon dog bara några timmar efter det att pappa föddes, hemskt. Därefter for vi till lite olika släktingar och har fikat i mängder, magen har som tur är inte tagit stryk av all kaffe som konsumerats. Till lunch åt vi blodplättar från Finland med lingonsylt och smör, jösses vad gott! Jag gillar ju blodmat men har aldrig ätit dessa. Blodpalt med fläsk, smör och lingon är också mycket gott! Nu på kvällen har vi återigen grillat och diskuterat fram till nu.

Helt otroligt att jag blir så trött efter att egentligen inte gjort någonting. Luften och tempot här gör mig lugn och... trött. Blir tråkigt att lämna mitt älskade Tornedalen imorgon samtidigt som jag vet att om jag skulle stanna mycket längre till skulle jag få lite lätt panik. Uppkopplingen här är inte den snabbaste på mitt mobila bredband och shoppingnerven gör sig snart påmind. Har faktiskt försökt köpa en sak till mig själv i födelsedagspresent, men tyvärr måste jag ha min bankdosa för säkra internetköp. Så imorgon tar killen med min dosa till sthlm så jag kan köpa den där saken. När den väl är hos mig ska ni få se vad det är, något jag i alla fall ska ha till jobbet och affären. Det ni!

Det gäller att klä sig efter väder här och myggen/knotten. Faktiskt har jag inte fått ett enda myggbett och inte heller något knottbett, fast det kanske beror på att jag inte utsätter mig för dem i onödan plus att sommaren här varit varm och torr så myggen uteblir, dör. Jag har klarat mig i mina jeansshorts och linne vilket är skönt då vi har haft superbra väder idag! På bilden ovan har jag min nya favorit från Cos som inhandlades sist vi var i sthlm... typ nyss.

Nu ska jag ta min trötta kropp och slumra in i sömnen. Ska bli skönt!


2011-07-29






Dagens klädsel: Tegelröda shorts H&M, vit topp Topshop, skor Replay, väska Louis Vuitton, solglas Mango.

Dagens frisyr: utsläppt.

Dagens låt: endast tystnadens trygghet.

Dagens planer: besöka mormor och morfar, fika.

Dagens vill ha: mer tid, mer tid.

Dagens saknad: möjligheten att vara här uppe längre och oftare...

Dagens drog: m&m's från Arlanda.

Dagens köp: -

Dagens mums: utöver all fika var det vår middag som bestod av välhängd grillad oxfilé från Finland och mandelpotatis. MUMS.

Dagens humör: bättre än igår! Utvilad och glad!

Dagens citat: "Det finns inget originellt i värmen. Men ändå betyder den allt." ur Mons Kallentofts deckare Midvinterblod som jag sträckläser för fullt. Blir till att köpa de andra böckerna när jag kommer hem.

Dagens roligaste: att lyssna till alla berättelser om händelser som inträffat under årens lopp.

Nu ska jag avsluta chatten med killen och krypa ner under täcket och läsa vidare. Har stött på flera olika tänkvärda citat och kanske delar med mig av dem. Älskar att läsa böcker där man minst anar att något riktigt tänkvärt dyker upp, mitt i en mordgåta. Men så är det. God natt alla vänner och bekanta.


PÅ PROMENAD GENOM HISTORIEN

Att vara här uppe innebär att jag får höra en hel del gamla historier. Det är jättekul att gå runt till olika hem, fika och lyssna på hur det var för väldigt längesen. Även att gå på promenad precis utanför huset gör att man påminns om förr och hur hårt livet var för vissa. Många anser idag att det primitiva livet är mysigt och något man strävar efter men här vittnar mycket om motsatsen, både historier, hus och vägar. Själv älskar jag att vara här uppe hos min släkt, mina rötter och skulle inte kunna tänka mig en sommar utan att hälsa på. Jag är glad att jag åkte upp i år, det var nära att det inte blev så... Idag har jag lyssnat till mormor och morfar, pappa och hans släkt på olika händelser som sträcker sig till början av andra världskriget. Mormor berättade bland annat hur hon serverade tyskarna i Finland och hur hon sedan kom till Sverige undan kriget. Pappa berättade också om hur han och en kompis låg under rönnen utanför huset och försökte träffa gamla farbröder med rönnbär från en slangbella. Det var tydligen extra kul att de äldre gick långsamt för då hade de större chans att träffa. Som tur var minns pappa att han fick en rejäl utskällning av sin farfar som såg det hela.





Igår i Luleå sprang jag in på H&M och fann dessa väldigt sköna mjukisbyxor. Känner på mig att så fort jag är hemma och bara ska mysa (som nu) kommer dessa sitta på min kropp. Skorna är favoriterna från Replay som kanske får konkurrens av mina nya Converse pappa köpte till mig i USA när de var där nyligen. Vi får se hur de nya skorna passar, hoppas på bra så klart!


LÅNG RESA

Ja hemskt lång resa som aldrig ville ta slut. Gick upp 04:40, hade då sovit i ca 4,5 timmar, och kom med flygbussen som gick 05:15. Väl framme på Landvetter va det tokmycket folk och hela bussresan fick jag stå upp och hålla i min väska. En positiv överraskning var att vi fick frukost på flyget av SAS vilket jag inte trodde eller visste, det passade mig alldeles utmärkt. På arlanda var jag i ca 4 timmar innan nästa flyg upp mot Kallax och Luleå gick. När jag blev upphämtad trodde jag att vi skulle åka direkt upp hit där vi är nu, men så var det tydligen inte. In till Luleå åkte vi och jag satt mig på ett fik för att vänta på de andra som skulle shoppa. Mer orkar jag inte skriva om utan bara det att dagen inte blev som jag hade tänkt mig den. När vi kom fram till byn fick jag äntligen träffa min pappa och hans fru som väntat länge på oss.




Nu är klockan snart halv tolv och solen lyser så vackert fortfarande. Tydligen är det här uppe man ska spendera sin semester om man vill ha sol och värme, sommaren här har varit jättefin och även i Luleå var det asvarmt hela dagen. Imorgon ska jag åka till mormor och morfar och kanske träffa en kompis som kommer här uppifrån. Vad vi hittar på vet jag inte än, men jag frågade honom om vi kan se på solen från nå bra ställe, han kan sånt. God natt med er alla!


2011-07-27

DAGENS KLÄDSEL: Jeansshorts H&M, skjorta Twist & Tango, ballerina Tory Burch, väska Louis Vuitton, solglas Mango
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS LÅT: Sultans of swing - Dire Straits
DAGENS PLANER: tvätta, packa, betala räkningar, gå på stan
DAGENS VILL HA: tid
DAGENS SAKNAD: killen... lär vara så ett tag framöver
DAGENS DROG: Päronsplit
DAGENS KÖP: Vacker klänning från Hope
DAGENS MUMS: Ceasarsallad och päronsplit
DAGENS HUMÖR: glad och lite ledsen... saknar.
DAGENS CITAT: "saknar dig redan älskling"
DAGENS ROLIGASTE: att jag hittade klänningen med stort K!

Det går sådär med min packning... Har kollat vädret på minst tre olika platser för att kunna packa för alla väder. Det är svårt! Hoppas det ger med sig snart för jag måste gå och lägga mig mycket snart. Flygbussen går tidigt, jag ska vara uppe 04:40 enligt min inställning på mobilens alarm. Har typ tusen saker till att göra innan jag kan sova... ändå sitter jag och dagdrömmer nästan.

Nä ta tag i detta nu! Ha det så bra!



DEN DÄR FÖRSTA KVÄLLEN...




Var för ett år sedan... Nästan prick! Första kvällen vi var ensamma tillsammans med spel, film och mys. Första kvällen och jag är helt otroligt kär i den här killen! Blir bara bättre och bättre...!


SOMMAREN ÄR HÄR... IGEN!

Jag är så sjukt glad just nu! Solen och sommaren är här igen, eller sommaren har väl varit här hela tiden, men i helgen drömde jag lite om hösten. Bort med de tankarna och fram med sommarkläderna igen! Just nu håller jag på att tvätta för fullt och ska senare packa väckan igen för imorgon bär det av mot först sthlm och sedan Luleå. Ska hälsa på släkt och familj, fika mycket, i tornedalen! Hjortron med grädde blir det garanterat hos morfar och mormor och kött i mängder hos pappas släkt i byn, för att inte glömma mängden kaffe som kommer att konsumeras!

Igår hade vi det asnice med lite barhoppning. Vi började vår kväll med en toastskagen på Lilla London som vi följde upp med rosé ute på serveringen. Därefter struttade vi vidare till El Corazón, men det blev ett kort besök för mängden folk var inte så tilltalande. Kollegan är singel så vi skulle ju självklart hitta ragg åt henne. Hamnade upp på Hard Rock där jag endast varit en gång tidigare och där var det lite fler människor och en Jens från Borås till kollegan. Stannade där någon timme innan vi gick till kvällens mål Locatelli. Beställde en drink som gärna fick vara lite fruktig, han serverade värsta paraplydrinken som faktiskt var god, något sur i smaken. Tog mig en promenad hem då vagnarna slutat gå och det var faktiskt skönt. Pratade i telefon hela vägen för att inte vara alldeles ensam på gatorna. En stund senare låg jag i sängen bredvid my love.

Idag då så har vi sovit länge och myst då vi inte kommer att ses nu på några dagar eftersom jag ska bort. Tog oss en brunch/lunch i solen på Kungstorget och en sväng i några butiker. Kysste killen hej då och gick vidare in på Åhléns där jag fann klänningen jag letat efter! Så underbart vacker och skön, känns knappt att jag bär något när jag har den på mig. Passar perfekt för min födelsedag och för bröllopet vi ska på i början av september.  Ska se om jag hittar en bild på den senare så ni också får se den.

Nu ska jag ta hand om det sista med tvätten så jag bara kan låta den hänga där nere och torka. Sedan ska jag njuta av min bok som jag fick av en annan kollega i sommarpresent och dricka cola light i solen på balkongen.


2011-07-26

DAGENS KLÄDSEL: Jeans Monki, skjorta Gina, kavaj H&M, ballerina Tory Burch, halsring Items by Johanna, clutch Topshop.
DAGENS FRISYR: plattat utsläppt
DAGENS LÅT: Blessed (Avicii edit)- Tom Hangs ft. Shermanology
DAGENS PLANER: Drinkar med H
DAGENS VILL HA: sol
DAGENS SAKNAD: sol
DAGENS DROG: Blessed
DAGENS KÖP: Drinkar
DAGENS MUMS: godis som var över från helgen
DAGENS HUMÖR: till en början lite småsjuk till att nu vara aspigg och på!
DAGENS CITAT: kanske stöter på några kloka ord ikväll...
DAGENS ROLIGASTE: att min kille bokade biljett till sthlm idag så han firar mig på min födelsedag!

Nu kör vi vänner!



ATT KLÄ PÅ SIG

Som jag skrev tidigare ska jag ut en sväng med en kollega för några glas vin. Då jag inte hann (läs orkade) tvätta idag och ska göra det imorgon plus att det ska bli 17 grader varmt ute, har jag inte mycket snyggt som är rent. Det gäller att leta i gömmorna, hörnen av garderoberna. Så tänker jag 17 grader, det är ju ändå sommar, ska jag köra på jeans eller ska jag köra på den nya oversizeskjortan/klänningen och bara ben... Ingen aning! Avskyr detta.


SOMMARKVÄLL




Södra vägen i Göteborg... i kvällssolen.


Det är ju faktiskt sommar!
Även om den här kvällen inte visar sig från den somriga sidan med sol och värme så visar kvällen den regniga sidan av sommaren. Utan de regniga kvällarna skulle vi ju inte uppskatta de soliga. Försöker tänka positivt. Så ikväll ska min kollega och jag ta oss något drickbart på en uteservering någonstans i stan. Nu är det ju inte kväll än, många timmar kvar, men vad det ser ut som ska jag försöka njuta i regnet. Hoppas ni har det bra!


SNÄLLA SOLEN KOM FRAM!




Lite i alla fall?
Det ju semester och jag vill gärna ha några fler dagar med sol! Som vi hade det i skärgården. Helt fantastiskt fint väder!

Blev ingen dagens lista igår, är sjuk tror jag. Kunde knappt ta mig upp ur sängen på eftermiddagen och kvällen, illamåendet sitter i även idag. Att sitta framför datorn var inte lockande.

När älsklingen slutat jobbet trotsade jag mig själv (?) och gick för att möta upp honom på jobbet. Vi gick en sväng på "stan" och jag hittade faktiskt en väldigt fin skjortklänning från Twist & Tango i en butik här som inte finns i stan. Kul med sådana egna butiker och inga kedjor. Killen hittade ett par chinos på MQ. Vi var nöjda och gick och fikade, finns en del mysiga fik här i Kungälv. Resten av dagen chillade vi och sov. Idag får vi se vad dagen har att erbjuda, skönt med sådana dagar det är ju ändå semester! Och lite sol kan väl visa sig...?


TYST MINUT

12:27-12:28.


BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE!

Känns sjukt konstigt att skriva så när det hänt så mycket hemskt internationellt i helgen, men det fick mig att uppskatta besöket av de tre finaste tjejerna otroligt mycket!

Systrarna N och S kom i lördags förmiddag och stannade till söndag eftermiddag. Att bara få vara med dem under en helg är mycket värdefullt och jag inser hur mycket de verkligen betyder för mig! Att få prata med dem länge och inte i telefonen, att se dem och krama dem är fantastiskt. Sen att vi hade en galen kväll och natt gjorde inte helgen sämre. Hade jättekul, verkligen!

Efter en grym förfest hemma hoppade vi i taxin och åkte till Lounge. Bra drag med bra Dj, min vän spelade grym musik. Somnade någon gång mellan fem och sex på morgonen. Tro mig jag va helt körd igår kväll men efter att ha vilat i min killes knä en stund mådde jag mycket bättre.



Under kvällen eller snarare natten när vi väl kom ut struttade jag runt i mina nya klackar från Topshop. Superheta skor, men tyvärr fick jag rätt så ont i mina fötter så ballerinorna var med ut och det blev en del skobyten fram och tillbaka ute.

Jag är även på jakt efter en klänning till bröllopet killen och jag ska på i höst. Tanken är att jag ska ha dessa klackar så jag letar efter en klänning i antingen orange, beige eller grått. Har hittat några alternativ som jag ska försöka pussla ihop senare. Men det är galet svårt att hitta den perfekta klänningen utan att den är vit eller röd... Vi får se hur det går. Längtar även lite lite lite till hösten, speciellt efter samtalet kring hösten igår när vi åt lunch (räksallad från Cappuccino som rekomenderas starkt) som väckte minnen från Uppsalatiden. Hösten där var fantastiskt bra! Kullerstenar, sol och helt underbara färger. Vi får se hur denna Göteborgshöst blir, regn kanske?

Senare kommer en dagens lista och andra små uppdateringar. Tjolahopp!


PASSANDE VÄDER...

Ja, regnet duggar tätt denna morgon och förmiddag vilket känns rätt så passande då allas våra tankar går till Norge och den tragedi som inträffat. Vi satt framför teven hela eftermiddagen och kvällen igår och följde det som hände samt kollade facebook för uppdateringar från vänner som befinner sig i Oslo och närområdet. Hemskt. Att möta nyheten om antalet döda och skadade i morse gav mig mer rysningar och tårarna rann ner. Hela bussresan från Kungälv in till stan var radion påslagen med ständiga uppdateringar kring antal döda och olika personer som beklagade det inträffade. Mycket också om den man som utfört detta. Helt galet hemskt...


SVART & GULD





Halsband från H&M, skor Tory Burch & kofta T by Alexander Wang.

Svart är enligt mig alltid en hit oavsett årstid. På senaste har jag gått ifrån det svarta med undantag för en klänning jag köpte från COS och bar när N hade födelsedagsfirande i lördags. Detta svarta ska jag återvända till så fort jag får min födelsedagspresent av killen som är just den svarta koftan ovan som jag önskat mig. Kanske blir det svart imorgon då tjejerna och jag ska ut. Skorna från Tory Burch använder jag dagligen, de är så snygga och halsbandet såg jag hade kommit in på H&Ms hemsida och jag antar att det är ett halsband som inte håller i en evighet och är värd sina 79,90 kronor eller vad det kostar. Ska se om jag hittar halsbandet i butik imorgon då vi går en sväng på stan. Vädret ser inte allt för lovande ut måste jag säga, men detta är ju västkusten så allt kan hända och vända varje minut...



2011-07-22 (FÖRSTA DAGENS LISTA)

Ni som följer lite olika bloggar har kanske stött på olika listor som flera skriver dagligen. Detta kan tyckas fånigt av vissa men jag har insett att vid återblickar kan man ana mönster hos sig själv som man inte tänker på när listan väl skrivs, men som dyker upp senare. Jag har alltid varit sugen på att se och upptäcka mönster hos mig själv i olika sammanhang så därför tänkte även jag börja med detta. Jag googlade för att hitta lite olika listor men de resultat som låg först såg nästan alla likadana ut. Vad jag inte vill ha med är de negativa, destruktiva "dagens" som finns så som misslyckande (som förövrigt kan vändas till positiva saker senare) för jag vill fokusera på det positiva här och nu då mycket jobbigt inom mig kommer fram på andra mer privata ställen trots denna blogg är ganska så avslöjande. Nog skrivet om detta. Nu kör vi, min första "dagens lista" som jag skriver under dagens datum som är rubriken för denna förhoppningsvis återkommande del. Har även tänkt att addera bilder till klädsel osv. men det tar vi en annan dag. Nu blir det endast lista.

DAGENS KLÄDSEL: slitna jeans från Monki, rosa topp från H&M, skor från Replay, väska från Louis Vuitton, solglas från Mango var tanken... Resultatet blev de tänkta jeansen, vitt linne från Topshop, jacka (Vet inte riktigt tanken med plagget men jag bär det nu när det är varmt som en jacka och i vinter som en kofta?) från H&M och solglasen Mango. Det var så snyggt så jag tror att jag kör på det imorgon också.
DAGENS FRISYR: nytvättat utsläppt (ashärligt!).
DAGENS LÅT: Fråga stjärnorna - Cajsastina Åkerström
DAGENS PLANER: ordna bilderna från Sthlmsresan.
DAGENS VILL HA: färska bär
DAGENS SAKNAD: färska bär
DAGENS DROG: färska bär?
DAGENS KÖP: Sushimiddag
DAGENS MUMS: färska bär!
DAGENS HUMÖR: förväntansfull... Tjejerna kommer imorgon!
DAGENS CITAT: "mjau"
DAGENS ROLIGASTE: se katterna busa tillsammans, mkt underhållande ska ni veta!



SEMESTERDAGARNA...

Bara springer bort, rinner iväg eller nästan försvinner och min trötthet har varit enorm. Sen i tisdags har vi varit här i Kungälv och myst till det riktigt rejält, fast vi har inte enbart varit här.

När vi kom i tisdags hälsade vi på katterna som numera är vänner, och sedan gick vi ut på "stan" eller orten fast snarare byn som jag skulle säga, för att äta lite sen lunch. Köpte även färska räkor till middag.

I onsdags var vi till killens pappa och hans fru, även killens kusinbarn kom förbi med deras pappa. Hela dagen spelade vi kubb, dart eller något annat som avslutades med en god grillmiddag i den stekheta solen. Vår kväll
avslutades med hyrfilm och godis plus lite spel på balkongen, bor nästan där när jag är här. Vi har spelat sverigespelet och insett att vi inte är så där bra på fakta om Sverige som vi vill, men faktiskt har vi lärt oss en del av frågorna.

Igår, torsdag, åkte vi i förhoppning om lite mer färg på kroppen ut till havet med picknick och bra böcker. Hann ligga på klipporna i sisådär en timme sen såg vi molnen, molnen med stora M. Vi hade tur för stunden senare efter att vi åkt hem började det att regna. Gick och handlade oss god middag och slappade sedan hela eftermiddagen och kvällen.

Nu är det en ny dag med nya möjligheter och klockan är cirka 11:00. Frågan är bara vad jag vill göra...


BALKONGFIX







Så då var balkongen nästan klar.
Vi får se hur det blir med att måla om möblerna då vi åker iväg imorgon igen till Kungälv. Byter familjehäng från min till killens. Mys.

Vi har köpt lavendel som är i krukan på golvet, rosor till krukan på bordet och klängväxt till en kruka som inte syns på bilden och som måste planteras vilket vi inte hann med idag. Hittade en söt lanterna (?) att ha på golvet så vi kan ha den mindre på bordet. Invigde det nya med rosé, vattenmelon och korsord ikväll.


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!

Nu är vi hemma igen i kära Göteborg. Efter cirka nio dagar i Sthlm och skärgården med allt vi kunde tänka oss våra semesterdagar där kunde innehålla mår vi perfekt. Har massa att skriva om och visa, men då vi inte fört över några bilder än får det vänta. Idag ska vi ordna på balkongen eftersom byggarbetarna tagit ner ställningarna runt huset och all renovering är klar! Jippie! Nu ska det läggas trall, möblerna ska målas om och växter ska planteras. Ni kommer att få se senare! Nu ska det jobbas. Ha en bra måndag alla sötnosar!


SORRY... KASS UPPDATERING

... men det beror på semester och massa olika roliga saker som hänt och inte hänt.








Kom till Sthlm i fredags kväll, var bara att svida om och åka in till stan för middag på söder med bästa M och hennes E. Hamnade på en tråkig restaurang men gick senare vidare till Medis kök och bar där det blev någon drink. När vi väl var hemma igen slocknade vi som feta stockar. Uppe med tuppen gick vi för att handla frukost och lunch för lördagen. Solen stekte så vi låg, eller försökte ligga i solstolarna och lapa lite men övergick till att spela dart för hela slanten. På kvällen blev det grillning och mer dart. Jag satte tre rakt i mitten, lagom nöjd var jag! Natten till idag kom pappa och alla hem från Egypten så i morse myste vi innan plastbröderna skulle åka hem till Linköping. Idag fick vi oss en liten stund i solen men har annars slappat och gått i några affärer. Till middag hade vi lite födelsedagsfirande då min brors flickvän fyller 28 år imorgon! Grattis till henne i förskott!

Nu har vi packat det mesta till vår tripp till skärgården imorgon. Klockan nio noll noll ska vi mötas alla i Årsta berg och ta oss söderut. Hoppas på fina dagar med bad och förhoppningsvis sol! Hoppas ni har det bra! Tror vi hörs åter när vi är hemma igen från skärgården. Men vi får se, kanske får något konstigt bloggsug ute på klipporna.










FÖRSTA SEMESTERMORGONEN

Känner på mig att det kommer bli så idag, första av det mest nu på semestern liksom igår då vi hade första semestermyset på balkongen i solen med några glas rose, mums. Snart ska vi lämna ddnna lilla goa ort och åka hem från Kungälv för den här gången. Hoppas nu katterna ska trivas med varandra. Vi lär bli uppdaterade konstant då vi alla är lite smått oroliga men samtidigt nyfikna på hur det kommer att gå. Klorna är i alla fall klippta på båda så de klöser nog inte sönder varandra... Hoppas vi! Ha en bra fredag nu så hörs vi!

SEMESTER!




Äntligen! Semestern har nu börjat och jag är så galet glad.
Nu ska jag bara lära mig att koppla bort jobb och slappna av. Någon som har bra tips på det? Tänkte i alla fall börja med att lämna av katten hos killens mamma i Kungälv, ta en promenad runt den lilla staden (?) och mysa med dem ikväll. Imorgon blir det att packa och sedan Stockholm för några dagar.

Semesteruppdateringar kommer att komma, kameran är med och även det goda humöret! Hoppas på soliga somriga dagar som den dagen vi hade på Marstrand för någon månad sedan. Bilden är från då. Nu måste jag rusa! Later!


FYRA TIMMAR KVAR

Så väldigt skönt måste jag säga! Halva arbetsdagen kvar och faktiskt energi kvar (jag som trodde den var slut) till att fixa det sista inför hösten. Kanske beror det på den goa nattsömnen jag fick, kanske på att jag snart slutar. Vad vet jag orkar inte analysera allt är rätt trött på det. Ska ta sommaren som den kommer och försöa njuta. Ha en bra torsdag så hörs vi sen!

NEDRÄKNING

Nu är det allvar, nedräkningen har börjat. Bara en dag kvar... En! Sedan är det semester. Har verkligen noll energi kvar till jobbet nu för jag tog slut på det sista i början av veckan. Nu är jag bara med barnen och struntar i allt som har med planering, städ eller plock att göra.

Var hos tandläkaren idag på min rast och borrade en tand, jag kände mig helt galen när jag kom tillbaka till jobbet, men galet nöjd då de två besöken jag gjort där, en koll och en borr, kostade mig endast 1000 kronor. Är inte det väldigt billigt?! Får se hur länge lagningen håller...





Funderar på hur jag ska fira semester, kanske tripp till Kungälv, kanske utgång. Något kul vill jag göra, är rätt så sugen på rosé på en uteservering eller hemma, frågan är hur vädret ska bli. Återstår att se.

Efter en lång power nap på eftermiddagen är jag fortfarande ganska så pigg och funderar på att ta en kvällspromenad. Vore skönt att svalka ner sig då det är varmt i lägenheten trots lägre temperatur utomhus. Sen börjar jag sent ímorgon så passande är det.



LYCKLIG OCH FANTASTISKT KÄR!





Jag är så otroligt lycklig och kär, aldrig känt så här tidigare. Svävar på moln fortfarande och vill inte komma ner, allt är verkligen helt underbart! Lycka är att vara tillsammans med den här vackra, otroliga och fantastiska killen! Egentligen finner jag inga ord kring mina känslor för det är svårt att förklara då detta är första gången för mig på det här sättet, men jag vet att jag hittat rätt, jag vet att han är han med stort H. Älskar dig!




SOMMARKVÄLLAR




Bilden är från midsommaraftonskvällen. Underbar vy.

Snart snart snart får även jag fira semester.
Nu har jag nedräkning och endast två arbetsdagar kvar, så skönt! Då kan jag njuta av sommarkvällarna utan att tänka på att jag måste upp och jobba dagen efter. Det blir min första betalda semester och består av fyra veckor plus en dag, för jag är ju ledig på fredag!

På fredag flyger vi upp till Stockholm och ska äta middag med M och E, planen är italienskt på söder fast vi får se hur det slutar. Dock kan det säkert bara bli bra då det är härligt sällskap. Vi ska planera vår gemensamma skärgårdsvistelse och mysa i sommarsolen, i sommarkvällen. Även 50-årsfesten ska planeras vidare och snart får även ni veta mer om den.

Sammanlagt blir det nio dagar uppe hos pappa. De kommer hem tillsammans med mina plastbröder från Egypten på lördag kväll och att få träffa dem igen ska bli väldigt kul. Sist vi träffades var när vi var uppe i Norrbotten och besökte släkten och Ishotellet. Under dessa nio dagar så är de flesta av dagarna uppbokade. Blir träff med underbaraste N (som snart är 25!), kusinen L och hennes T och jag hoppas på att M och P är hemma hos Ms föräldrar. Vi får se, men uppbokat är det som sagt och jag älskar det! Grönan ska hinnas med, liksom lite shopping.

Planerna är stor och små och även planen att lägga mig i tid som jag strävat efter i ett år nu (om inte hela livet...) så jag är pigg imorgon, finns kvar. Då får vi höras mer för nu ska jag och min mätta mage av massa jordgubbar sova!

Ta hand om er där ute!









REPLAY THE WEEKEND

Mina Lacoste har gått sönder därav mitt nya inköp av dessa sötnosar från Replay, och de var på rea! Fyndade också lite annat som en asfin sommarklänning från Zaras rea.




Över till helgen som var asbra, fick lite av varje känns det som. I fredags träffade jag gamla vänner från Sthlm, gick på Lounges after work som var grymt bra! Att jag missat det är synd, men nu vet jag och dit kommer jag garanterat gå fler gånger (bara varit där senare och senast). Även snällvakterna jobbade vilket var kul! Sedan gick vi vidare hela gänget till Vasastan där jag aldrig varit heller, skönt softställe. När de andra tog med mig till Andra långgatan kände väl jag att jag skulle sluta upp med killen och hans vänner så jag hoppade i taxin och åkte till Port du Soleil. Hade askul hela kvällen och natten, kunde inte haft en bättre fredag.

Lördagen var nästan uppe med tuppen och ingen sömn. Åkte till Kungälv för att hjälpa killens syster att flytta och jösses vad fint de kommer få i det nya stället. Blev galet sugen på att skaffa familj typ nu, direkt, men känner idag att vi ska vänta. Hela familjen hjälpte till så det var kul att träffa alla igen och den här gången samtidigt. Mysfamilj. När vi kom hem till stan gick vi en snabbis runt och hittade asfina kläder till killen. Han är så snygg! Kan inte sluta titta på honom. Kvällen spenderades med hyrfilmer och mys i soffan.

Söndagen var det min tur att fynda lite kläder och skor efter en lång och god frukost hemma. Det är tokmycket folk på stan nu, hårdrockare i helgen och snorisar som spelar någon handbollscup under veckan. Som att det inte är nog med Gothiacup... Aja. Åt en väldigt god lunch på ett ställe mittemot saluhallen, Kungsgatan tror jag det hette, kommer gå tillbaka dit, är sugen på deras andra rätter de har. Kvällen avrundades med Bondespelet, ja det håller i sig. Dessvärre spelade vi inte klart men allt ligger framme så imorgon tar vi upp spelet igen.

Som sagt lite av varje men mycket kärlek, skratt och lycka, Precis som jag vill att mina helger ska vara var denna. Nu kan jag inte slita blicken från killen, ska attackera honom. God natt!



SÖMNBRIST PGA OLJUDET FRÅN ULLEVI

Plus alla hårdrockare som på väg hem från Ullevi och senare krogen skrek och bråkade... Värmen gjorde sitt också, eller snarare fukten. Nu ska jag inte klaga för det är ju sommar, men ändå... Slutar tidigt då jag började tidigt. Då ska ni få en uppdatering från den skojsiga helgen jag haft! Hej så länge!

RASTDAGS




Nu chillar jag, det är fredag. Ikväll blir det party party tror jag med gamla vänner från gymnasietiden som är nere i Göteborg. Eller egentligen bor en i Borås och ska hit för fest. Hoppas det blir kul! Lär ha en del att snacka om. Vad gör ni? Vad händer ikväll?


RSS 2.0