GOD NATT




Nu säger jag god natt till alla nattugglor där ute.
Imorgon är en ny dag som innebär en snabbis på stan med Mellu, sedan packning och snabbträff med Nina. Kom hem för en stund sen efter myskväll hemma hos henne. Minns inte att det är så läskigt att åka buss med alla skumma människor så sent på kvällen. Har det för bra där jag bor i Göteborg kanske. Saknar Stella också när jag hittade den här bilden från när hon och jag bodde i Uppsala. Den gamla tiden. Sov så gott!


NATIONALMUSEUM OCH GAMLA STAN

Idag har jag tillsammans med min far och bror varit på Nationalmuseum. Såg fina utställningar och Henrik guidade oss genom allt. När vi sett det mesta var vi hungriga så vi knatade över till Gamla stan och skulle gå på Mårten Trotzig som dessvärre precis hade stängt efter lunchen och skulle förbereda middagen. Tur som vi har ligger det en restaurang tvärs över gatan som var öppen och som har samma ägare så dit gick vi istället. God förrätt och god huvudrätt sen höll jag på att spricka. Nu är jag hemma och ska vila en stund innan jag ska över till Nina för lite häng.

Imorgon går flyget hem igen, alltså hem till Göteborg. Blir så konstigt när hem även är här hos pappa. Den angenäma fördelen med att ha flera hem.


MIU MIU DRÖMMAR

 

Drömmar i clipsformat och plexiglas från fantastiskt vackra vårkollektionen signerad Miu Miu. Om det inte var så att jag sparar för fullt till olika resor som inträffar i vår och sommar hade jag nog köpt dessa. Vackra och söta. Kanske önska sig i någon form av present, men vet icke från vem eller när. Absolut inte av mig själv. Drömma drömmar kan jag stort och länge...

 


MIN NYA FRISYR




Kort, kortare kortast.
Så känns det efter att håret kapats cirka tio centimeter. Har tittat mig själv i spegeln flera gånger idag, pillat och dragit i mitt hår för att konstatera att det fortfarande är kort. Så nu kommer jag att sluta tjata om detta.


LUNCHDATE

Kom precis in från en lunch med Maria nere på byn. Trevligt att ses igen och få prata av sig om allt och ingenting. Inser hur mycket hon betyder och hur lika vi ändå är varandra. Kul. I vår ska vi förhoppningsvis se Ljust & fräscht när den går i Göteborg. Innan dess ska det hinnas med ett besök hos henne och Peter i Skåne. Måste verkligen träffa dem där. Få gå vid havet på stranden och hålla Eric i handen (drömmer mig bort och det kan vi ju göra i Göteborg också). Ska faktiskt redan nu kolla vad tåg kostar ner dit.

Det är sådan energikick att umgås med nära vänner, planera och drömma tillsammans och bara prata vardagliga företeelser och relationer. Jag inser att jag med mitt tänk inte är så annorlunda andra och att mitt beteende inte är onormalt. Vi har alla drömmar och mål att nå, ibland på likande sätt och ibland helt skilda sätt.

Dags att fortsätta läsa i boken. Jag är taggad.


SVALLET ÄR BORTA, GONE!

Shit vad mitt hår var slitet, galet slitet! Nu efter kvällen är jag korthårig. Ser ut som en utvuxen page och snyggt är det, ska bara styla det som jag vill ha det sen.

Kvällen har varit mycket kul men spel och massa skratt. Tomt nu när de åkt men ses förhoppningsvis igen i januari när jag är uppe här igen. Ska få se hur Martina och Erik bor och mysa med ärtan, vi är numera introducerade för varandra.

Eftersom jag inte läste något i min bok tidigare idag ska jag fatta den i mina händer. Sov gott alla där ute!


KLIPP- OCH MYSKVÄLL

Om en stund kommer Martina över och senare Linda för myskväll och även lite klippning. Mina toppar ska väck och jag har en bild i mitt huvud hur jag vill att håret ska se ut. Vi får se om det lyckas!

Blir även lite mer Qube - Utan tvekan spel om jag får bestämma. Så kul!


VÅRPROMENAD I DECEMBER







Kändes precis som en vårpromenad när jag gick en runda nu på förmiddagen. En vårpromenad i december med tio plusgrader, sol och härlig vind. Till saken hör att jag inte packade med några träningskläder för de inte fick plats (massa julklappar) så jag fick ta vad jag hittade här hemma. Vad hittade jag då? Jo, mina mjukisbyxor, mina gamla gympaskor från högstadiet och pappas gamla lammullströja. En halsduk på det och pannband så var jag redo att möta världen, i december. Jag frös inte ett dugg och kom hem genomsvettig. Så galet skönt! Hoppas det är likadant imorgon så jag inte behöver sätta på pappas slitna fleecejacka.

Så här kan jag tänka mig "vintern". Ingen snö, ingen is, inget slask utan helt kanonperfekt. Måste komma ihåg den här dagen när vintern väl kommer.

Nu ska jag dricka upp mitt te och läsa min bok jag köpte igår. Paganinikontraktet av Kepler-duon. Hört att den inte är lika spännande som Hypnotisören, men jag ska ge mig in i den ändå.


UTAN TVEKAN



Har precis spelat spelet Qube - Utan tvekan, galet roligt spel måste jag säga! Något jag ska köpa hem och det är perfekt att ge bort i present till någon när man går bort på middag eller liknande. Längesen jag skrattade så högt som jag gjort ikväll. Verkligen att rekomendera! Nu ska jag sova, ska upp tidigt och försöka göra något vettigt av dagen, ungefär som idag.


SUSHI OCH BIOKVÄLL

Blev en sushi-lunch tillsammans med Nina och sedan slapp i hennes soffa under eftermiddagen. Älskar att bara hänga med henne och prata om... Allt! Tyvärr hann tiden ikapp oss och min familj hämtade upp mig för ett biobesök i stan. The Stig-Helmer Story, say no more. Dålig sämre sämst. Nu ska det snart ätas middag och sedan avslutas kvällen med lite sällskapsspel och bokläsning för min del när jag hamnat i sängen.

Hoppas er annandag varit fin och lika skön som här. Nu när jag kollade temperaturen låg den på plus nio grader! Helt underbart att kunna gå runt i min höstjacka i slutet av december, fortsätt så vädret.

Hej så länge!


JULEN ÄR FÖRBI

Julen kom och gick. Som alltid. Nu är det en ny tid som väntar, speciellt efter nyåret.

Det har varit skönt att spendera tid med familjen, men känner nu att det är dags att träffa lite vänner och umgås på annat sätt. Idag blir det en träff med älsklings N. Strosa och prata, perfekt. Innan dess ska jag ut på en promenad här i Bollstanäs. Ner mot vattnet i solen. Så fint!


SNART LEDIG

Den här hösten har gått så fort! Jag har jobbat på och haft jättekul. På fritiden har andra roliga saker hänt och fortsätter att hända. Känns som att jag aldrig har tid med att skriva här, är rätt trött. Samtidigt vill jag inte lägga ned den. Kanske får upp glöden snart, under ledigheten eller efter. Ska bli så skönt att snart vara ledig, även om det endast handlar om en vecka, känns magiskt.


RSS 2.0