CONTAGION




Ikväll blev det bio och nya filmen Contagion
(med favoriten Matt Damon). Konsekvensen av det filmvalet resulterar i att jag ska sluta pilla i mitt ansikte och hår samt köpa lite handsprit att ha i väskan... alltid! Annars en helt okej rulle att se i höstmörkret en härlig söndag som denna. Som alltid när jag är på bio blir jag sugen att se alla andra nya filmer som kommer här nu, bland annat Tintin och en film med Justin Timberlake. Får se när det ges tid till det igen. Nu ska jag fixa mig inför morgondagen då halv arbetsdagen består av utbildning.



LÖRDAGSDRÖMMAR

Så här i oktober månad kommer tankar och drömmar fram, igår handlade det om kläder och accessoarer och tidigare i veckan en resa till solen bort från regnet. Var inne på mytheresa och kollade runt, hittade detta på deras rea. Om jag ändå hade pengar...








Väska från Yves Saint Laurent, halsband Balenciaga och blus från Fendi. Allt ihop eller var för sig... allt funkar! Helst till blåjeans. Kanske önska som julklapp?

Det förblir nog som en dröm. Nåväl... det materiella är ju inte allt, bara otroligt vackert...! Något som också är vackert är dagens höstväder. Sol, vind och inte jättekallt. På med stövlar, kappa och halsduk för nu blir det höstpromenad i stan.


EFTER EN VECKA...

med massa jobb är det nu snart dags för after work på Incontro med goa kollegor!

Tyvärr är jag galet trött efter en heldag i skogen med åtta barn och en annan kollega. Sådär slut som man bara kan vara av mycket natur och full rulle. Önskar ibland att jag också kunde sova middag efter lunchen precis som barnen. Fast jag fick istället byta några intressanta och viktiga ord med kollegan över kaffe och fågelkvitter.

Nä hopp in i duschen och göra sig redo!


MOT BORÅS!

Om några timmar ska jag hoppa på bussen och åka till Borås och Sandra. Ska bli kul, det är fint väder och så där höstigt vackert ute! På schemat står en liten sväng på stan, lunch och sedan middag hos en vän till Sandra. Sedan självklart utgång. Känns bra att komma iväg någon annanstans än att vara kvar här... nu. Behöver nya inputs.





Detta var i somras när Sandra var hos mig. Får se hur spårad denna kvällen och natten blir, hoppas på superkul, men det brukar ju sluta så.

Nu är det dags att packa väskan, äta frukost och hoppa i duschen. Hoppas er helg blir kanonfin om inte annat är vädret det!


BLOGGTORKA

Något jag är inne i nu och alldeles för lite tid för att uppdatera... Vet inte ens om någon läser? Vad ska jag skriva om nu har jag ingen aning om. Får återkomma när jag har något vettigt att skriva.


PAR I RANDIGT




Denna lilla sötsak ska döpas i helgen och den andra stora sötsaken ska firas
. Ser fram emot det! Tjejen där till vänster bör lägga sig och sova nu så hon är något pigg imorgon. Blir att jobba kort dag för att sedan möta upp Lauren på stan och inhandla de sista presenterna till killen. Skönt att doppresenten är fixad och inslagen, måste bara komma ihåg att ta med den från jobbet imorgon.

Imorgon ska jag också intervjua några barn om deras känslor för förskolan. Känns som att det kan bli intressanta svar och funderingar!


INTE SÅDÄR MÅNDAGSHET




Verkligen inte lika het denna måndag som Anja Rubik
för H&M i vinter. Nej idag har jag varit alldeles klibbig av det fuktiga vädret och det försvinner heller aldrig. Dock började jag bra med att sminka mig fint med nya sminket från Clinique som köptes i helgen. Med en cykeltur till jobbet följt av utomhusaktiviteter i så kallad fruktdusch var jag klibbog igen. Kan säga att den här dagen gått i klibbighetens tecken.

Vad som dock är bra är att vi hade ett mycket givande undervisningstillfälle med sex barn idag. Vi mätte olika saker med måttband och barnen fick berätta vilka siffror som stod på måttbandet. Är fortfarande lika häpen över deras kunskap trots att de är så små.

Är också glad över hur bra det går för mig i WordFeud, vinner typ alla matcher! Någon som vågar möta mig? Haha.

När jag kom hem slängde jag mig i sängen och vilade medan killen cyklade iväg och handlade middag plus att han tillagade den när jag slappade. Kärlek kallar jag det. Var helt slut efter en natt med mycket dålig sömn... Tror det var tuppluren igår som sabbade nattsömnen. Hoppas den här natten blir bättre då min tupplur idag varade i cirka 7 minuter. Bra powernap det!

Nu är det dags för sängen så jag är piggare imorgon. Måste infinna mig på jobbet lite tidigare än vanligt då jag glömde ta med boken som jag skulle läsa snabbt ikväll så vi imorgon kan dramatisera den. Blir till att göra det imorgon istället med en kopp kaffe innan kidsen kommer.

God natt var det ja...!


VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER.

Mycket kul som händer nu och saker jag kan se fram emot, känns riktigt riktigt bra! Om en vecka kommer killens familj hit för att fira honom vilket blir första gången i vårt hem. Dagen efter, nästa söndag, ska vi på killens systersons dop som också blir väldigt kul. Om två veckor ska jag åka för första gången till Borås och hälsa på Sandra J. Jag har aldrig varit i Borås mer än att jag åkt igenom staden, ska försöka få mig en liten guidad tur genom bygden och sen på kvällen är det tydligen fest och utgång som gäller. I november ska vi åka till både Värnamo och Ängelholm och hälsa på fina vänner. Längtar så och dessa planer kommer göra att hösten inte alls kommer kännas lika mörk och trist.

En låt som får mig att sprattla till och tycka att allt är sådär ashärligt är denna Den svenska björnstammen - vart jag mig i världen vänder. Kanonbra verkligen och jag blir helt galen när den spelas ute på krogen. Deras andra låtar är också bra, som låten Allting kommer bli bra.





Nu ska här poppas popcorn tydligen, jag ska tvätta av mig dagen och sedan lägga mig i sängen för att sova. Känns skönt att laddat batterierna med en nära vän som Sandra L idag och går in för vecka 40 (redan!) med mer energi än vad jag trodde. God natt med er vänner!


TIDEN BARA GÅR OCH GÅR

Nu sitter jag här efter en härlig helg med sol och värme som nästan alla andra i Sverige haft. I fredags var jag på after work med Helena som också har blivit lite av en tradition varje fredag. Kul var det och röj vilket gjorde avtryck igår typ hela dagen. Trotsade dock det och promenerade i Slottskogen tillsammans med killen och skulle hälsa på pingvinerna... tyvärr var de inte där(?) mest ledsen blev nog Eric om jag ska vara ärlig. Jag hittade väldigt stora barr som jag ska ta med till jobbet, tänkte att man kan göra något kul med dem, det var mer min lycka. Nästa gång ska jag ta med en påsa och samla in fler barr. Senare åkte vi in till stan och gick i affärer. Killen fick peka ut vad han önskar sig när han fyller år nästa helg och jag vet nu vad jag ska köpa, så skönt. Vill ju ge honom något han önskar.

Fick också ett samtal igår från Sandra om att hon och Martin skulle komma till stan för en inflyttningsfest. Idag möttes vi fyra upp för en fika på stan. Så kul att träffa henne och få massa ny information och utbyta tankar och annat kul kring jobb och vänner. Mycket händer när vi så sällan ses och typ aldrig pratar med varandra. Vi bokade in en helg om cirka en månad då Eric och jag ska åka till dem i Värnamo, ska bli kul! På schemat står redan ridning, Halloweenmiddag och span på stan. Innan träffen med dem passade jag på att inhandla den största och mysigaste halsduken någonsin som jag såg igår, även smink och nödvändigheter stod på listan och hamnade i påsen. Just det! Igår hittade jag också en superfin topp från Zara som jag hade på mig idag.

Nu efter lite vila och toalettreparation, eller egentligen förstörelse, ska vi laga middag och fortsätta helgmyset! Hoppas er helg varit precis så bra ni önskat att den skulle vara!


RSS 2.0