JÖTTEBÅRJ

Nu ska jag snart gå till stationen och ta tåget mot Stockholm och Göteborg. Ska bli askul, verkligen! Ü! Just nu är jag död, helt galet trött. Tur att jag har 4 timmar tågresa jag kan sova under. Hej så länge!


KLART!

Nu är examensarbetet inskickat och min lägenhet såld här i Uppsala. Detta firas ikväll med rosé och imorgon med en resa ner till Göteborg då M och jag ska fira rejält då mycket positivt hänt denna veckan! Hoppas alla har det bra!


FOREVER YOUNG

När M och jag var 15 åkte vi till Malta på språkresa. Låten vi lyssnade på, eller låten som alltid spelades där var Forever young - Alphaville. Lyssnar på den nu och den är fortfarande lika bra. Nu kommer jag träffa min underbara M på lördag och jag längtar så! Kommer bli Ü och Forever young kommer spelas!


ANJA BY NAGI




Anja Rubik. Fortfarande galet cool tjej. Vogue Korea, juni 2010.


ÖVERTRÖTT

Jag tror att jag är övertrött just nu. Har tokmycket energi fast jag gäspar som aldrig förr. Förvirrande. Ska ändå lägga mig i sängen och försöka sova, tror inte att det kommer ta så lång tid innan jag sussar. Imorgon är en ny dag, jippi! Just nu lever jag och N i symbios. Det fattas bara att vi inte sover över hos varandra... Frågan är hur less vi i sådana fall skulle vara på varandra? Kommer bli en stor sorg när detta är över trots de stunder vi bara vill skrika på varandra. Kommer sakna dig N!


SUPERSNYGGT




Superfin och supersnygg. Superbra superH&M!


NU SITTER VI HÄR IGEN

Nu sitter vi här på Blåsenhus igen. N är lite irriterad för att hon inte har Internet, jag dricker mitt kaffe. Dagen börjar bra!


GOD NATT




Nu är jag död.
Upp i ottan imorgon. Vill sova i dessa sängkläder från H&M. Mm...


ÄNTLIGEN!

Äntligen har vi haft ett handledarmöte som gick vår väg! Nu ska vi endast förbättra och göra om lite, men det är inga stora förändringar som måste göras. Detta känns väldigt bra. Visst kommer vi få sitta dygnet runt den här veckan, men det är det värt! Det är kul!


FRÅN OCH MED DU

Oskar Linnros. Morgonens låt.




TOPSHOP




Till min examen från Topshop. Jag tackar.



30 MINUTER I SOLEN







Vi hann med 30 ynka minuter i solen igår. Vi fick å andra sidan en del gjort på vårt arbete. Idag regnar det, vilket på ett sätt känns rätt skönt. Idag ska vi bli klara med det mesta i arbetet, lite ska vi fråga om på handledningen imorgon. Sedan tänkte jag städa och packa lite mer inför visning och flytt. God morgon söndag!




OWL




Om jag hade pengar skulle jag köpa denna sötnos från H&M.
Tror den kostar 79 kronor. Fan vad fattig jag är.


SOL UTE, PLUGG INNE

Idag blir det plugg hela dagen igen. Vi sa igår att vi får ge oss en timme ute i solen om det är fint väder. Nu sjunger fåglarna och solen lyser genom en klarblå himmel. En timme blir det. Klänningen åker på idag, så jag får en känsla av vår och sommar. Något som dock är jobbigt (nu ska jag klaga) är att mitt högra knä gör ont när jag börjer det. Jag kan ha det böjt i 90 grader men mindre går inte. Det ilar och sticker i hela knät så jag måste dra ut benet igen. Hoppas detta går över... Haft så i några dagar nu. Idag är värst. Vaknade när jag ville dra upp benet mot mig när jag snoozade. Det gick inte och smärtan kom... Aja. Får se vad som händer. Ha en trevlig lördag ute i solen!


MA VIE EN PINK








Numero Tokyo, juni 2010. Snyggt och härligt!


NY LÄGENHET


Planlösningen för nya lägenheten.

Oj. Väldigt dålig uppdatering. Plugg och annat har gått före då det funnits tusen olika saker att göra. Var nere i Göteborg och kikade på en lägenhet. Nu är den min! Skrev på papper igår. Känns jättebra! Examensarbetet går framåt nu också efter det där rejäla bakslaget. Vågar nästan säga att vi kan se ljusglimtar i tillvaron när det gäller det. Idag bär det av till Blåsenhus. Så kommer mina dagar att se ut fram till nästa fredag.


MOT TÅGET

Nu sitter jag och äter lunch, sen som vanligt. Inga konstigheter. Om 15 minuter ska jag gå mot tåget. Allt är fixat och klart. Bara sjukt stressad, men det kanske är bra? Eller hur N? Hörs i Götet!


DÅSÅDÅRÅ

Jahapp. Vad finns att skriva? Jo. Allt är förändrat. Tänker på detta. Om en sak går dåligt, går oftast någonting annat bra. Så är det för mig just nu. Examensarbetet går sjukt trögt efter jordens största bakslag igår. Däremot går jobbet bra. Mina nya chef ringde mig nyss och på måndag ska jag få träffa mina nya kollegor och se de lokaler jag kommer att arbeta i. Tydligen kommer jag att få starta upp en av de nya avdelningarna vilket känns väldigt kul. Intressant att få vara med från början. Tjejen jag ska arbeta med är förskollärare vilket också känns kanon. Bästa är nog att ha allt detta positiva i bakhuvudet när det andra bara är trögt...


DKNY







DKNY, S/S 10.

Gillar skorna. Behöver nya till examenscermonin och till min klänning. Nu har jag ätit middag och ska ta mig lite kaffe. Är helt slut efter en heldag i skolan. Det var ett tag sen, blir inte samma sak som att sitta hemma. Imorgon ska vi tillbaka för lite mer handledning. Nu kaffe!


BLÅSENHUS

Just nu sitter jag och pluggar på Blåsenhus. Känns som att jag har tusen saker att göra nu, just idag. Det är bara att sätta igång. Måste även ta med dator och plugg till Göteborg i helgen. Blir kanske en mycket lugn helg. Det får vi se, plugget går före och får avgöra utgången. Om jag pluggar på förmiddagen och på tåget på fredag kan jag kanske slappna av fredag kväll. Nu gäller det att lägga upp planer eftersom mycket har förändrats, dock till det mer positiva. Det är jag sjukt tacksam över!


PAOLO NUTINI







Ny favorit i min Spotify-lista med låtarna Coming up easy, 10/10 och Candy. Eller vänta, alla låtar är bra!



PARKBÄNKSHÄNG




När det är visning ligger Stella i sin bur på en parkbänk. Det passar fint då det är massa fåglar i träden. Mindre kul var det nere i källaren när det regnade... 


AVLIDER

Jag avlider. Helt slut. Hörs imorgon.

 

UPPSALA IKVÄLL

Kom precis hem från systemet. Det blev ändrade planer då det visar sig att min bror fortfarande bor hemma hos pappa där vi skulle ha middag. Noll koll, jag vet. Så ikväll blir det utgång i Uppsala. Detta mina vänner blir den absolut sista utgången i stan för min del, i alla fall som det ser ut nu. Självklart kan allt hända...! Verkar som att regnet drar in över stan. Hoppas inte.


SPEGEL SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR








Vogue Nippon. Sigrid & Patricia. Hur snyggt?


HÄRLIGA LÖRDAG

Nu på morgonen var jag på promenad igen. Efter Valborg har det inte blivit några promenader, har varit helt slut hela veckan. Nu är jag på rätt spår igen och det var jätteskönt med solen i ansiktet. Frukosten är avklarad och nu ska jag skriva diskussionsdelen av min analys så jag kan åka till Väsby i eftermiddag. Vi ska ha en liten tjejkväll hos pappa. Får se vad och om det händer något efter det. Ciao!


MASKROSBARN




Från det ena till det andra. Jag skriver ju om allt jag tänker på och kommer över. Jag är ett maskrosbarn, det slog mig nyss. Just nu händer det så mycket i mitt liv så mina tankar snurrar runt i mitt huvud. Jag går mellan minnen till framtidförhoppningar. Jag har för några år sedan insett att jag är ett maskrosbarn, men nu kom det upp till ytan igen. Det bästa är att jag inte skäms över det. Jag har gjort det när jag var yngre, men inte längre. Mina erfarenheter har gjort mig till den jag är idag och jag trivs med mig själv. Jag kom upp genom asfalten...


BALCONETTE



Balconettebikini från H&M. Ska kollas in.


KATTLEK

Härligt det är att vakna strax efter sex nu på morgonen för att Stella vill leka. Jag försökte stänga dörren och somna om, det har alltid funnkat tidigare. Nu dessvärre gick det inte. Hon gnällde ända tills jag tog fram hennes hårsnodd och kastade den över lägenheten. Hon blev helt galen och lekte som bara den, röjde. Nu är frukosten avklarad och plugget igångsatt. Hej!

 

SLOGS AV TANKEN...

Hjälp. Just precis nu, när jag diskade, slogs jag av tanken att jag om en månad flyttar från min underbara lägenhet. Det känns väldigt konstigt. Jag ska flytta hem till pappa, men bara för att mellanlanda då jag styr kosen mot Göteborg senare i sommar. Men ändå. Tillbaka till hemkommunen med alla gamla minnen och lämna min studietid bakom mig. Det är jättekonstigt att tänka så. Som tur är bor jag endast hos pappa i ca en månad. Och det är just det, att bo hos pappa. I tre år har jag bott ensam tillsammans med katten i egen lägenhet. Nu blir jag ju ändå ensam, men i ett hus. Fast, jag vet att det kommer att bli bra. Det är ju bara en månad.

 

YOU MAKE MY DREAMS COME TRUE




REGNIGA TORSDAG





Regn ute, torrt inne. Burberry.




NU HÄNDER DET SAKER

Oj. Har inte hunnit eller haft tid att skriva. Nu händer det saker i mitt liv, positiva saker. Det bästa är att jag fått jobb nu! Kunde inte bli bättre. Nu är det nytt boende som ska fixas och examensrbetet som ska bli klart, det klarar vi!


LÄNGESEN

Jag har tappat andan. Har precis lyssnat på Petters låt Längesen... Hur fin låt är inte det? Jag måste se honom i sommar. Petter! Spela i sommar!


KVALBORG, VALBORG & FINALBORG










Dessa bilder säger knappast något om hur helgen var. Helgen var grymt bra! Kanske den bästa på väldigt, väldigt länge! Nej, jag kan faktiskt inte minnas om jag haft så här kul någonsin! Den ni!


RSS 2.0