SEMESTERDAGARNA...

Bara springer bort, rinner iväg eller nästan försvinner och min trötthet har varit enorm. Sen i tisdags har vi varit här i Kungälv och myst till det riktigt rejält, fast vi har inte enbart varit här.

När vi kom i tisdags hälsade vi på katterna som numera är vänner, och sedan gick vi ut på "stan" eller orten fast snarare byn som jag skulle säga, för att äta lite sen lunch. Köpte även färska räkor till middag.

I onsdags var vi till killens pappa och hans fru, även killens kusinbarn kom förbi med deras pappa. Hela dagen spelade vi kubb, dart eller något annat som avslutades med en god grillmiddag i den stekheta solen. Vår kväll
avslutades med hyrfilm och godis plus lite spel på balkongen, bor nästan där när jag är här. Vi har spelat sverigespelet och insett att vi inte är så där bra på fakta om Sverige som vi vill, men faktiskt har vi lärt oss en del av frågorna.

Igår, torsdag, åkte vi i förhoppning om lite mer färg på kroppen ut till havet med picknick och bra böcker. Hann ligga på klipporna i sisådär en timme sen såg vi molnen, molnen med stora M. Vi hade tur för stunden senare efter att vi åkt hem började det att regna. Gick och handlade oss god middag och slappade sedan hela eftermiddagen och kvällen.

Nu är det en ny dag med nya möjligheter och klockan är cirka 11:00. Frågan är bara vad jag vill göra...


thoughts

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0