ALLA HJÄRTANS DAG

Japp. Alla har vi ett hjärta och alla kan vi fira eller uppmärksamma dagen. Oavsett vad vi tycker om dagen, som jag är något skeptisk till överraskningar, kan man skänka om bara så en tanke till någon eller några vi tycker om. Jag har tänkt på flera olika personer idag som betyder eller har betytt mycket för mig. På jobbet har barnen igår och idag fått skapa egna hjärtan av färgglada piprensare och olika pärlor. Vi hängde upp dem en kort stund i fönstret innan barnen fick ta hem dem när de gick idag.

 

 

Privat möttes jag av en otroligt vacker ros när jag kom hem med tända ljus och ett fint kort. Middagen åt vi på Taras på södra vägen, mycket gott! Blev olika smårätter som vi delade på. Mums. Nu är jag proppmätt och kommer däcka i sängen. Ska försöka läsa lite i min bok, Kråkflickan, som jag läser just nu. Hemsk hemsk hemsk men bra bra bra. Tips!

God natt med er alla hjärtan där ute som garanterat har en eller flera som tänker på just er idag.

 

 


ÖVERRASKA MIG GÄRNA... INTE


Nyckelring YSL.

Nej utan köp mig en fin present eller något en annan dag och låt allt vara som vanligt imorgon, snälla. Oavsett vem du är så vill jag ta det lugnt och bara vara. Överraska mig en dag då jag inte förväntas bli uppvaktad av någon. Blir perfekt. Fast som jag fick veta idag så är ju alltid middag mysigt och jag vill absolut inte verka otacksam. Jag älskar god mat!



PARIS 2012



Ikväll har jag fixat allt klart inför Parisresan med mina vackra, fina och underbara systrar i maj. Nu är det mest fickpengar som ska sparas så vi kan leva livet i några dagar. Längtar ihjäl mig och det verkligen pirrar i kroppen när jag tänker på det. Vår, nästan sommar i Paris i tunna kläder och varma vindar. Åh kom snart älskade maj!


MÅNDAG

Måndag förmiddag och jag har rast. Dagen har börjat lugn och kommer sluta lugnt också. Halva barngruppen är närvarande, några är sjuka och andra är på sportlov. Hade inte tackat nej till en resa till fjällen för skidåkning och after ski men också härligt att jobba och kunna ta det lugnt en gång på jobbet. Veckan består annars av samtal, ett inskolningssamtal och ett utvecklingssamtal. Ska bli kul. Gör just nu en film till ett av samtalen på iPaden vilket är mycket lätt. Nu ska jag koppla bort tankarna på jobb och dricka mitt kaffe. Trevlig måndag alla!

ORD OM FRIHET




Ord från Hanif Balis facebook.

När jag läste dessa rader rös jag nästan. Kan inget annat än att hålla med. Bra jobbat killen som kommer från samma håla som jag. Hoppas ni kan läsa, det är rätt litet.

Med det säger jag god natt och tack för den här veckan!


KONTORET I VÄSBY




Bild från dn.se.


God morgon Upplands Väääääsby! Ja ikväll börjar kontoret och jag har sen jag hörde att serien skulle göras varit förväntansfull. Att det också handlar om Ove från Solsidan och utspelar sig i Väsby är ju pricken över det största i:et. Förövrigt är skådisarna som är med mycket roliga enligt mig. Jag kommer att sitta bänkad, eller soffad framför tvn.

Har laddat med teer som är nyinköpta efter en sväng på stan, eller egentligen bara in på Bee för en söndagslunch/middag. Deras mat är mycket god och äter gärna där oftare. Ligger angränsande till Saluhallen här i Gbg. Spelade schlager gjorde de också som ger pluspoäng nu i festivaltider.


DREGEN PÅ EN FREDAG

Igår var jag tillsammans med min kollega på stan, närmare bestämt Incontro (tror dock det var sista gången på länge då vi är rätt less nu). Pianisten berättade att han senare skulle få besök av en gäst som visade sig vara Dregen. Han spelade några Backyard Babies låtar och sen var det klart, ändå rätt bra låtar när de blev mer lugna och inte så hårda.





Annars har helgen hittills varit lugn och skön. Hemgången igår blev tidig och låg redan i sängen vid halv ett, känns bra. Idag har jag endast slappat med katten och senare kom Susanne över för att äta middag och se Melodifestivalen, så skoj! Inte kul att se den ensam, inte kul alls. Hon åkte precis hem och vi har avklarat flera olika ämnen. Att bara ta det lugnt och snacka sig genom kvällen är härligt. Glömt bort hur det är att ha en lördagkväll tillsammans med en vän som avslutas lugnt. Ska bli skönt att inte vakna upp bakis imorgon. Det blir det nog en sväng på stan imorgon för att kanske finna något skoj till tisdag. Hoppas också på att kunna gå igenom blider från hösten och vintern ur kameran. Kanske visar er något skoj.

Men nu... natti natti!

HUR SAMTALET GICK

Har ju inte följt upp mina skriverier kring medarbetarsamtalet jag hade med min chef för snart en månad sedan. Det gick väldigt bra måste jag säga och samtalet flöt på bra. Flera gånger hörde jag "mycket bra", "det är bra" och "fortsätt så" vilket stärkte mitt självförtroende i samtalet och i min roll på arbetsplatsen. Lite av ett dyrbart kvitto på att jag ändå jobbar på bra och att jag siktar framåt. Man kan inte nå toppen utan att gå den långa vägen dit, i alla fall till mitt höga berg och mina höga mål.

Nu ska jag skriva en egen individuell VP (verksamhetsplan) om mina personliga mål jag vill arbeta med under det kommande året. Känns bra och känns som jag har ett stort stöd i mitt val av personligt mål som handlar om IKT i arbetet med små barn. Det är även ett mål för arbetsplatsen och för kommunen kommande år framöver.

FINT FINARE FINAST






H&M.

Vårnyheter i min garderob... nästan. Allt utom byxorna är mina och jag skulle verkligen vilja ha dem också. Vill ha, vill ha, vill ha. Usch jag nästan skäms men snyggt är det. Efter dessa köp är det köpstopp, måste spara mina slantar till mina resor här framöver. Det är dock svårt med alla nyheter och snyggt som finns ute. Vill bara glömma den hemska vintern som nu ändå kommit och hoppa fram till mars april och värmen. Så här är jag alltid vid den här tiden. Vill ha värme och härliga lätta solstrålar mot min hud.


FEBRUARI KOMMER NÄST

Ännu en ny månad är inledd, den på 29 dagar i år. Spännande att höra om någon vän friar den dagen inte för att jag tror det men man vet ju aldrig.

Nyss hemkommen är jag från jobbet efter kvällsmöte med storarbetslaget. Även vart på annat möte idag med vår kulturgrupp som ska ansöka om att bli diplomerad Litteraturförskola, mycket kul jobb. Inser att vi alla arbetar väldigt olika med läsning och språk och att läsning oftast blir något man gör för att fördriva tid och för att det passar bra vid en uppevila. Det jag blir stolt över är att min avdelning där jag jobbar arbetar med tydliga mål och syften och har läsgrupper på förmiddagarna där vi fokuserar och försöker göra läsningen till något mer än vad som sker efter att barnen vaknat. Tror att deras spontanläsning ökar för våra barn vill läsa hela tiden och böckerna finns tillgängliga och synliga.

Nåväl. Januari har utöver jobb vart ganska så lugn. Vart hemma mycket och även en sväng upp till Sthlm. Avslutade månaden med firande av Sandra som fått jobb och bara för att hon är så galet bra. Blev ju en sväng på stan som slutade sent, eller tidigt beroende på hur man vill se det. Även firat Erics syster som fyllde år förra helgen, blev en lördag-söndag med middag och bowling på lördagskvällen och kalas på söndagen. Även IKEA besöktes under förra helgen med Susanne så lite nytt har tillkommit i lägenheten, bland annat ett badrumsskåp under handfatet.

Vad händer den här månaden tro... Jag vet att imorgon och på lördag ska jag vara med vänner. Tror det blir en helhelg ute på stan. Ska bli kul, ska vara med tjejer jag inte hängt med på lääänge nu. Förhoppningsvis får jag också träffa fina Maria och Peter den här månaden, pratade om det idag. Träffade henne i julas i Sthlm, men behöver se henne mer känner jag.

Får nog uppdatera mitt görande en annan dag för just nu är planerna få, men rätt skönt ändå. Våren är fullspikad.


RSS 2.0