UPPDATERAD PLAYLIST














Har uppdaterat min playlist de senaste dagarna och de bästa nya tillskotten är självfallet Medina - Addiction och Afrojack feat. Eva Simons - Take over control (Extended Vocal Mix). Sista är grymt bra och får mig på galet humör! Kvar finns även bland annat Swedish House Mafia och gamla favoriter som David Guetta och hans The World Is Mine.


VINTER




Idag är det verkligen en sån där mysig, vacker och kall vinterdag här i Göteborg.
Cirka sju minusgrader och solen lyser, man ser det i luften på något sätt, kylan alltså. Det passar perfekt att gå ut på stan med Susanne och leta julklappar till mina nära och kära. Senare blir det att ta fram mina få julsaker och kanske, bara kanske baka pepparkakor. Vore ju gott imorgon när det är första advent. Just det! Glögg ska även inhandlas. Mums! Saknar julfirandet i Uppsala som jag hade tillsammans med systrarna N, men snart kommer de hit! Jippi! 

Det jag ser nu på bilden är att det verkligen är dags att ta in balkongmöblerna. Illa. Vintern hann före...

 

SJUK

Varit hemma nu i flera dagar och mår fortfarande inte helt okej. Så jäkla tråkigt att förlora pengar och tid med barnen, men vad ska jag göra. Bara att bli frisk! Fick ett tips av Lauren att jag ska dricka Kan Jang. Det ska tydligen hjälpa mot förkylningen.

Imorgon ska jag i alla fall jobba, det är vad jag siktar på. Sedan blir det lugnt i helgen. Ska bli skönt! Nu är det dags för middag.


ALLA ÄR VI OLIKA




American Vogue december 2010.

Alla är vi olika, så är det verkligen! Det är helt underbart, det är i bland annat mötet med nya människor och i mötet med gamla vänner som vi ständigt utvecklas och förändras. Jag är så glad idag.

Imorgon öppnar jag så ikväll blir det sängen tidigt. Ska bli skönt för jag är dödstrött. Efter jobbet imorgon kommer Martina hit med sin mamma. Hoppas på en skön eftermiddag tillsammans med dem.

Innan jag ska sova ska jag slänga iväg lite skräp och plocka undan lite saker. Hoppas er start på veckan varit bra. Ciao!


SEPTEMBER/MIKROFONKÅT




Ur Så mycket bättre, TV4. Mitt favoritprogram just nu.
September (Petra) gör detta sjukt bra!


SHOPPINGSUGEN




Topshop, Zara, Indiska, Monki.

Vill kombinera ovanstående med jeansen under. Sen vill jag ha vår också! Ska ta en sväng på stan nästa helg eller kanske redan på onsdag. Suget är stort.

När jag kom hem idag möttes jag av vackra blommor och ett fint kort av E. Helt underbart att vara saknad så där. Han blev också glad över farfarströjan jag köpte till honom i Uppsala. Supersnygg blev han i den!

Nu ska vi ha söndagsmys framför Beck.


INTE REDO

Oj vad jag inte var eller är redo. Fick precis veta en sak som jag inte trodde skulle såra mig men som ändå gjorde det. Drog slutsatsen att jag inte är redo för det som sker just nu i mitt liv. Nu bör jag kanske ta två steg bakåt. Hm. FAN.

VICKANS HEMLIGHETER










Vingar, skor och ett härligt svall skapar begär. (models.com)

Nu är jag proppmätt och toktrött efter en lång dag. Varit i Uppsala med bästa Nina och haft en god och lång middag för pappa som för min del avslutades nu. Väldigt trevligt och planer för framtiden har skapats. Bland annat en tripp till Egypten i april med sol och bad nere vid Röda havet varvat med hets i Cairo och Alexandria. Kul!

Imorgon bär det tidigt av till Göteborg igen. Ska komma hem och bara slappa, men först måste jag lämna tillbaka dåliga köp som jag gjort här i Stockholm. Vi hörs, god natt!



STHLM/NYA BYXOR



Jeans från Monki.

Befinner mig just nu i Stockholm och ska fira av min far som har fyllt år, sen är det ju farsdag på söndag. Spenderat dagen tillsammans med mina bästa. Blev fika på Vete-Katten och sedan lunch med Martina. Helt underbart var det att träffa min bästa vän igen. Kärlek. Ikväll ska vi fortsätta myset hemma hos Linda. Hon ska klippa mig och färga håret sen blir det middag och Idol.

Imorgon bär det av till Uppsala tillsammans med Nina. På kvällen har vi middag för pappsen. Ha en helt underbar helg!


LANVIN FÖR H&M




Sexigt.

Hemma nu. Äntligen. Efter jobbet mötte jag upp Annika på stan för att fika på Le pain francais. Sen blev det en sväng till Monki där jag köpte mig ett par hängseljeans som jag ska ha på jobbet är tanken. Minns tillbaka när jag var 10, 11 år gammal och sprang runt i likadana med Nina. Minnen! Nu ska jag dricka varm choklad.




BURBERRY/VINTER




Burberry Winter Storms Campaign 2010. 

Här i Göteborg regnar det mest hela tiden. Men igår föll den första snön. Mysigt!

Helgen spenderades i bland annat affärer. Köpte mig en härlig pälskappa (typ) och nya skor. Beställde ett par skor och en tröja från Topshop för drygt två veckor sen men de har inte kommit. Hoppas de dyker upp snart annars blir jag lite orolig för att de är borta. Tidigare har det gått snabbt att få skorna jag köpt. Vi får se!

På lördagen var vi upp på Ramberget. Så fin utsikt! Såg hela Göteborg och ända bort till mig, eller i alla fall Lisebergstornet. Sen blev det lunch på Fröken Olsson. Myspys. Söndagen var vi på långpromenad i Slottsskogen och tittade på djuren. Galet mysigt var även det. Avslutade helgen med ett biobesök, Paranormal activity 2 (fråga mig inte varför, lång historia!).

Nu har jag rast på jobbet. Öppnade idag. Sen ska vi ut på promenad med kidsen. Ciao!


NYTT JOBB?

Fan vad jag är less. Har rast nu, men vill bara hem. Som det känns nu vill jag byta jobb. Missförstå mig inte. Barnen är underbara! Jag trivs på enheten, men vill arbeta med äldre barn. Hatar den här känslan för den går verkigen upp och ner. Förskoleklass eller åk 1-3 vore fantastiskt kul och utmanande. Här maler allt på och går seeegt. Vad ska jag göra? Jag har lite panik. Har hittat ett jobb för förskoleklass och åk 1. Ska jag söka?

Hjälp!


RSS 2.0