HUS/MUSIK










Nu är det äntligen bokat! Avicii på Trädgårn den 4 november.
F a n t a s t i s k t.


EN DAG PÅ BALKONGEN










För några helger sen satt jag på balkongen i solen tillsammans med Stella. Det var helt fantastiskt skönt! Varmt var det och filten jag hade på benen åkte nästan direkt av. Även koftan blev för varm och jag satt i t-shirt. Tror dock det var sista dagen på balkongen för i år, i alla fall med den värmen.

Imorgon får jag besök av två familjemedlemmar. Vad jag längtar! Vi ska mysa runt på stan, fika och prata. Jag behöver verkligen det. Att vara ifrån familjen och vännerna är mycket jobbigt just nu. Får min dos den här helgen.


BORTGLÖMD?

De senaste dagarna har varit helt underbara. Känslor har bubblat upp som jag inte trodde jag hade, och det bästa av allt är att de är besvarade. Helt fantastiskt! Men, efter lugnet kommer stormen? Känslostormen. Insåg igår att alla mina nära vänner befinner sig uppe i Stockholm. Jag har ju alltid vetat det, men det gick liksom upp för mig att jag är väldigt ensam. När E berättar om sina vänner och hans planer är det väldigt kul för dem, fast jag har inte samma möjlighet till det och blir lite ledsen. Jag kan inte ringa upp en vän och fråga om en fika om jag vill prata om djupa tankar eller bara sitta tyst med en kopp kaffe i handen. Ja, ni kanske fattar? Det värsta av allt är att jag knappast har kontakt med några av dem längre. Inta samma kontakt som förr. Och M som jag alltid pratade med varje dag vet jag inget om längre känns det som. Vad händer? Är jag bortglömd eller glömmer jag bort?



STICKAT




Började halv sju i morse. Herrejäklar vad kallt det var!
Nollgradigt, vinter nästan! Måste köpa mig en mössa. Frågan är mössa eller pannband? Eller varför inte båda? Skulle vara mysigt med en ny härlig kofta också. Dessa hittade jag på Lindex. Ska nog spana in dem när jag har tid. Nu är det full rulle hela tiden. Utöver jobb är det renovering eller annat som ska göras. Köket är nästan klart, ska betsa bänkskivan och köpa två barstolar, annars är det klart. Jag har till och med en taklampa där nu! Tog mig några månader att få dit den. Efter det blir det ommålning av hallen. Måste ta och göra det. Målarsakerna har stått där sen mitten av juli. Det är inte bra. Blir blind, ser inte skiten. Nu är det grejer överallt i hela lägenheten. Men men. Röjer det imorgon när jag ska packa, för på fredag blir det weekend i en annan stad! Längtar!


JOBB/RENOVERING

Idag har jag jobbat hela dagen, jobbade även över för en tjej var sjuk idag och ingen vikarie... Efter jobbet åkte jag och A till Hornbach och storhandlade grejer till mitt kök. Äntligen händer det grejer hemma. Det blir så snyggt i köket! Bänkskivan är galet fin och imorgon blir allt klart. Då ska jag även betsa ekskivan och få upp tavlorna i vardagsrummet. Fick inte upp dem i helgen, klarade inte det själv. Även gardinen ska A få upp, han är så sjukt snäll och bäst på att snickra. Ska ta och bjuda honom på middag imorgon hade jag tänkt. Hoppas han gillar tonfisk, haha.

Nu ska jag chilla innan det är dags för sängen. God natt!


NYSHOPPAT




Jeansskjorta och topp från H&M.

Var tvungen (?) att köpa den här toppen från H&Ms hemsida. Skjortan köpte jag i butik och gillar den skarpt. Haft den på jobbet och den är så skön.

Nu sitter jag här ensam och ska försöka få upp min hissgardin i köket och en tavla i rummet. Sedan blir det storstädning och upp med sommarkläderna på vinden, gör ett byte med mina höstkläder. Fan, längtar efter honom redan. Börjar jag bli kär?!


SÖNDAGSMUSIK







God förmiddag! Har varit vaken i några timmar nu tillsammans med E. Shit vad mysig han är! Nu spelas John Mayer som också verkar vara sjuk mysig och är galet snygg. E är och handlar frukost, bäst att jag hoppar upp ur sängen nu. Trevlig söndag!


KÄRLEK




Är ensam ikväll, men känner mig inte ensam längre. Känner faktiskt kärlek. Fick ur mig mycket idag när jag pratade med E. Han lyssnar och bekräftar på ett sätt som ingen annan gör, faktiskt. Han värderar inte, han säger heller inte sina tankar kring det jag berättar. Han lyssnar bara och det är otroligt skönt. Det är även skönt att sitta hemma en lördagkväll och bara vara. Var som sagt ute igår, men det var inte någon höjdarkväll. Jag har haft bättre nätter.

Imorgon ska jag träffa A och kika på bänkskva till mitt kök och äntligen ska jag få upp en lampa i köket. Det är på tiden! Behöver ljus där. Vardagsrummet klarar jag mig utan lampa ett tag till, har ju alla mina smålampor och massa (MASSA) ljus. A ska hjälpa till och även fixa dimmer till vardagsrummet, han är snäll som ställer upp!

Just nu ser jag på P.S. I love you. Har sett den tidigare med M, men nu ser jag den själv och jag tror den går in mer nu. Kanske också för att jag vet vad som händer och för att jag är så känslig just nu. Vet inte, men bra är den! Hoppas ni har/har haft en fin lördag!


LÅNGT BORTA

Alla är så långt borta. Idag är första dagen sen jag flyttade ner till Göteborg som jag fick en tanke på att kanske flytta hem igen. Samtidigt kommer direkt tanken att det skulle vara ett stort misstag då jag trivs otroligt bra på jobbet och med vissa människor jag lärt känna här nere. Så jag kämpar på! Veckorna är ändå härliga, jag behöver inte tänka på annat än jobbet. Helgerna däremot är svårare, speciellt denna. Blev utgång igår fast jag skulle varit hemma. Ikväll blir det lugnt dock. Ska kanske träffa en arbetskamrat. Nu ska jag sätta mig på balkongen i solen och läsa min nyinköpta bok med en kopp te. 

 

INGEN ORDNING PÅ MITT LIV







Winnerbäck har orden jag söker.



SKOR




Skor Topshop.

I söndags var jag på stan och bland annat inne på Topshop. Där provade jag de här tokläckra skorna. I butik kostar de 1599:-, men på deras hemsida får du hem dem för cirka 1100:-. Förstår inte varför de är så mycket dyrare i butik? Tipset är att prova i butik och handla på nätet, precis som jag gjorde. Vill ha hem dem nu!

Nu ska jag ner till tvättstugan igen, sen sova för imorgon öppnar jag. Usch. Vill inte gå upp när det är kolsvart ute. Blä. God natt!


FREDAG

Ikväll hoppas jag på en favorit i repris då lördagens utgång va riktigt rolig! Snart ska jag bege mig mot Hisingen (vågar jag?!) för att möta upp tjejerna. Tjing!


RSS 2.0