SOLANGE




Skönhet

 


MÄKLARBESÖK

Så nu har mäklaren varit här och gett mig en fri värdering. Han var positiv, tyckte lägenheten var mycket fin och bra planerad. Det visste jag ju redan. Han verkade sympatiskt och han hade själv en helig birma som var 13 år gammal. Han verkade mer intresserad av Stella i början vilket han påpekade senare. Brukade tydligen bli så när han kom till folk med katter. Aja. Han var en bra försäljare, eller mäklare. Visste hur han skulle få en bra första kontakt. Nu vill jag att andra mäklare ska komma hit, jag är intresserad vad de säger, om det låter annorlunda med dem. Ska äta nu, är hungrig. Tjolahopp! 

 

DEN DÄR LAMPAN







Lampa från en Lampa.



HA EN BRA SISTA MARS!

Idag ska bli bättre än igår. Måste få mer gjort idag, ingen eftermiddagsnap utan nu ska jag köra på hela dagen tills jag stupar i sängen ikväll. Tyvärr var inte Stella tyst en sekund i natt heller men när jag stängde ut henne från sovrummet blev hon tyst och när jag gick upp låg hon i sin egen säng i vardagsrummet. Då var allt förlåtet! Tvätten är igång, nu ska jag städa innan mäklaren kommer i eftermiddag. Kan inte visa honom min lya som en svinstia. Sen ska jag skriva PM och plugga med N också. Får se när hon hör av sig. Efter att mäklaren varit här ska jag fortsätta skriva PM tills den blir klar. Ska skicka in den imorgon senast är tanken så jag har den gjord till helgen. Vill bara njuta då. Bäst jag sätter fart nu! Ha en bra sista mars!



SISTA KÖPET: RANDIG KAVAJ




Randig kavaj från H&M.

Dagens köp och månadens sista köp, alltså aprilmånads sista köp. Supersnygg och tokfin på! Var en vända på stan, fixade lite till lördag. Sedan har jag varit hemma och handlat mat för veckan på ICA. Nu är jag helt slut. Ska sova efter att jag lekt med Stella.


EARL GREY

Just i denna stund äter jag frukost tillsammans med Stella som bara gnäller. Hon har varit tyst hela natten, men allt gnäll kommer väl nu... Jag försöker prata med henne, svara henne, vet dock inte om det hjälper! Vi får väl se. Mycket lek och massa kel gjorde i alla fall så jag kunde sova hela natten utan en jamande katt i ansiktet. Efter frukosten blir det Blåsenhus och andra ärenden. Hoppas ni får en fin dag!



KERI HILSON - I LIKE

Spelas just nu hemma hos mig.


2010-03-29

Efter en jobbig natt med en skrikande Stella fortlöpte min dag ganska snabbt. Har hunnit med att köpa färg med tillbehör för helgens projekt, måla om sovrum och kök. Svängde även förbi IKEA, tog en fika och gick igenom varuhuset tillsammans med M. Trevligt hade vi! Något som måste göras om när tillfälle ges. Hann inte med allt jag planerat att göra idag, men det tar jag imorgon! En mäklare ringde idag, så i dagarna ska min lägenhet värderas. Blir spännande! Nu ska jag förbereda mig för natten och leka med katten så hon är tyst i natt!

 


ANKI



Anki från Gina Tricot.

Köpte ett par solglasögon innan GBG för några veckor sedan. Jag vill bära dem idag. Eller imorgon. Helst hela våren. Om en timme ska jag iväg och köpa väggfärg med M. Innan dess tänkte jag ta mig en kopp kaffe och läsa lite.



HEMMA IGEN

Kom hem igår efter en helg uppe i Norrbotten. Blandade känslor och massa nytt folk gjorde helgen mycket minnesvärd. Nu är det en ny vecka med massa spännande händelser!


2010-03-25

Har haft en bra dag idag, i alla fall början av den. Vaknade som sagt mycket tidigt, hade tid att göra mycket, vilket jag gjorde. Träffade N en kortis innan en vända på stan och efter det åkte jag mot Väsby där jag nu är. Skönt att vara hos pappa nu ett tag och träffa bror, hans tjej och pappas fru. Vi har haft mycket trevligt! Jag har kontaktat tre mäklare nu också. Är lite pirrig! Min bror har berättat mycket om hur det går till och nu har jag en plan över hur allt kommer att ske, alltså försäljning och köp av ny bostad. Men det är framtiden just nu. Kan inte släppa denna stora irritation jag bär runt på. Beror nog delvis på begravningen jag ska på, men också annat. Nu ska jag försöka sova. Är väldigt trött, inte ens sovit middag idag... God natt mina vänner!



GARDEN COLLECTION




Fantastisk topp från H&Ms Garden Collection.

Köpte denna för att jag inte kunde motstå frestelsen. Den är ju så fantastiskt fin, tycker ni inte? Passar mig till sommaren och kolla in ärmarna!



HOLLYWOOD TANS




Lily Donaldson & Jac Jagaciak. Hollywood Tans. Vogue Paris.


UPPE MED TUPPEN

Vaknade halv sju och var pigg! Vad har hänt? Jag har hunnit med frukost, packat min resväska, duschat och plockat brynen. Jisses. Tänkte promenera ner till N om en timme och hämta en bok till min PM och till vårt arbete. Fasiken va bra! Nä nu ska jag dricka kaffe medan jag lyssnar på Whitney Houston - I wanna dance with somebody...



MOVIES





Mina kommande köp.
 Passar bra till min lilla filmsamling. Sett The September Issue, men inte Coco - livet före Chanel. Ska bli intressant!



DRÖMMEN OM ITALIEN

Nu ska jag se detta underhållande program!


SÅDÄRJA

Nu har jag pluggat, tvättat, rensat kvitton, hittat kvitton, skrivit packlista, skruvat och massa annat. Ska passa på att rensa mer bland mina papper. Kommit på att det är mycket viktigt att ha alla sina papper på ett ställe, det underlättar så oerhört mycket. Så nu ska jag fortsätta innan det är dags för middag. Ciao!

 


KATTER I MARS ÄR JOBBIGA




Stella är helt galen just nu. Trots att hon är kastrerad så vill hon vara nära hela tiden. Hon svansar efter mig ständigt och väcker mig tidigt på morgonen. Om jag går åt vänster följer hon efter, om jag går åt höger följer hon också. Minsta lilla steg jag tar så är hon där. Förutom mitt på dagen då hon kryper in under täcket och ligger i sin lilla gömma. Mysigt är det, men väldigt jobbigt också.


MITT SENASTE SAMTAL

Jag ringde min pappa: 

Pappa: jag kan inte prata just nu.
Jag: nähä? vad gör du? 
Pappa: jag är på planet fortfarande...
Jag: varför svarade du då? 
Pappa: jag satte precis på telefonen...

Frågan är varför han ens svarade? Så typiskt min pappa. Jag fick mig i alla fall ett gott skratt!


GOD MORGON SOLSTRÅLAR

Vaknade tidigt. Kaffet är kokat. Det är sol ute! Såg på Nyhetsmorgon att det kommer att bli runt 4 plusgrader vid ett-tiden idag. Jippie! Vad skönt! Då ska jag ut och gå. Nu ska jag maila N och sedan försöka komma igång här med alla bestyr.


TACK OCH GOD NATT

Nu säger jag god natt. Jag är jättetrött och kommer att sova gott efter allt positivt som hänt idag. Har verkligen varit en sådan dag då flera nödvändiga pusselbitar fallit på plats. Äntligen. Hoppas ni får en fin nattsömn!


DAZED & CONFUSED




Riley Keogh. Dazed & confused. April 2010.


NUDELLUNCH

Idag består min lunch av nudlar. Alltså en riktig studentlunch så här dagarna innan CSN kommer in!


UPP OCH HOPPA

Kunde egentligen inte ligga i sängen så länge som jag gjorde, eller kunde kunde jag ju, men det var kanske inte det bästa. Nu slänger jag i mig den lilla frukost jag har och ska snart springa till Blåsenhus för handledarmöte om examensarbetet. Vi har ju ny handledare nu, så jag hoppas att det går bra! Tjing!


JAG ÄLSKAR SKOR



Glöm de där skorna från H&M! Dessa godingar från asos.com vill jag ha nu istället. De kostar lite väl mycket, men ack så fina! Ska sova nu, så jag får passar på att drömma lite om dem i natt.


NU STYR VI DETTA




Daria Werbowy. V Magazine.

Äter fil och müsli. Ska dricka kaffe med mjölk snart. Det är vitt ute, men grönt inne. Tänkte ta mig en promenad senare. Men det är då. Innan dess ska jag styra upp lite här hemma och i mitt pluggande. Det behövs!


INTE MIN SOFFA LÄNGRE

Stella har verkligen tagit över nu! Vi har legat hela eftermiddagen på soffan och kikat på The Hills. Hon bara pressar och pressar, tills jag ligger på golvet... nästan! Jag ger ju igen, då blir hon still, för ett tag. Nu är det slut på myset. Nu ska jag göra lite vettiga saker. Men jag tänker inte gå ut! Fy för denna snö.


JAG SER DET SNÖA

Seriöst. Det är snart april. Jag vill inte ha mer snö!


BLACK MONKI






Svarta klänningar från Monki
som jag gärna kommer att se lite extra till när jag går förbi Monki på tisdag. Planen är tisdag. Och bara klämma. Långklänningen ska finnas i butik och spetsklänningen har funnits ett tag... kanske inte finns längre?




VILL DRICKA DRINKAR




Jag vill inte sitta inne själv! Jag vill ut och dricka drinkar och spana på folk. Men nu är det som det är. Ska se Män som hatar kvinnor med Stella. Ciao!


JUNGLELAND

Jahapp. Sitter jag här helt ensam då, igen. Vad göra? Jo jag har massa saker att göra. CV återigen, fått lite expertråd och så ska jag skriva vidare på mitt personliga brev. Här ska det sökas jobb! Måste även rensa ut lite gammalt skit. Fick rådet av min bästa vän att kasta sådant som ger dåliga vibbar och som väcker jobbiga minnen, hon hade läst någon bok. Måste nästan låna den. Sedan kommer kvällen. Det är nog den som är jobbigast. Men men, sånt är livet! Hoppas ni har en fin lördag!


"MORE IS DEFINITELY MORE"




Malene Knudsen. Vouge Australia.


LET'S TALK ABOUT SUMMER BABY





Jag-är-i-stort-behov-av-skor skor från H&M.



I WANNA DANCE WITH SOMEBODY



Dance, dance, dance.


MIDDAG MED SYSTRARNA

Nu sticker jag iväg på middag med systrarna N. Ingen aning om vad vi ska äta, men det blir säkert något gott! Hoppas ni får en underbart trevlig fredagskväll!


HEJ CV!

Idag har jag letat efter jobb i hela landet. Hittat några intressanta som jag ska söka. Ska bara fixa klart mitt oprofessionella cv så det blir intressant för andra. Även mitt personliga brev bör förnyas och förbättras. Just nu känns fredagen den 19 mars som en beautiful day (trots mitt dåliga samtal med HSB tidigare)! Kanske beror det på alla vackra människor jag har omkring mig! Puss.


PÅ EN KLIPPA UTANFÖR GÖTEBORG








Bikini från H&M.

Skulle passa mig perfekt att ha på en klippa i juli utanför Göteborg. Drömma får jag väl? Inget fel i det, inget fel alls!


JEANS HELA VÄGEN




Tycker att det är så snyggt med allt i jeans. Hade svårt för det i början men jag inser nu att jag hade fel då. Idag har jag efter en sovmorgon varit hos N och skrivit klart första utkastet och skickat in det till vår handledare. Nu är det fokus på min kurs-PM som ska bli klar senast nästa torsdag. Eftersom jag nu har mer ledig, ensam tid kommer det gå bra. Ikväll kommer även M hit, vi kan inte slita oss från varandra, min tös och jag. Så då passar det bra att jag städar och tvättar lite nu då. Ha en fortsatt bra torsdag!


STEPHANIE




Den här tjejen är så otroligt fin.
Älskar hennes kläder, och speciellt håret!


SHAME ON ME



Sammanfattar den senaste helgen och början av den här veckan.
Även denna är en galet bra låt! Shame on me och Memories. Love.



HOS MÄRTA

Sitter hos Märta, är hungrig. Hon packar, jag är astrött. Jag kanske inte är så roligt sällskap, men jag är fin i håret! Alltid något!


GÖR KLIPPET

Idag ska jag till L, hon ska klippa mitt risiga hår. Sedan ska M slinga det, blir så fint med ljusa slingor nu när våren kommer också. Gjorde även ett annat klipp idag. Köpte två par fina byxor inne på H&M för 100kronor. Det var ett toppenklipp! Nu ska jag äta sedan ska jag packa det sista och bege mig mot tåget!


ARLA




Korven är igång och hon är vild!
Nu ska jag snart gå till Blåsenhus igen. Får se om den här workshopen blir mer givande, får ju hoppas! Hörs sen!


SLUT SOM ARTIST

Nu är jag väldigt trött. Varit igång hela dagen. Vill bara sova nu... länge! Men det är upp tidigt imorgon igen. Sen bär det av!


SOL SOL SOL




Sol, sol, sol.

Hemma, ska plugga, vill packa. Måste prioritera nu. Tur att jag har en lista med allt jag ska packa, annars skulle det bli jobbigt. Ska skriva och läsa till imorgon. Måste även förbi ICA, ska köpa färg och kattmat. Senare blir det cykel med N. Längtar även till middagen ikväll. Vi ska äta supergod mat! Men, nu plugg!


VÅR IDAG IGEN!

Ännu en dag med strålande sol och lagom temperatur! Jag blir glad av att vakna upp till detta, trots att det är alldeles för tidigt för min del. Idag blir det workshop och sedan lite plugg innan jag ska fylla min resväska med kläder, åker ju till M imorgon... Njut av solen idag!


"LET YOUR PERSONALITY BE THE COLOR"




Anja Rubik.
Harper's Bazaar. God natt.


TVÄTTGÅNGERFYRA

Oj vilka högar jag hade med tvätt tidigare. Nu är fyra högar tvättade, jag hann tyvärr inte allt. Får ta det en annan gång. Nu är det snart dags för middag sen kommer N och M. Vad kul!


DAVID GUETTA FEAT. KID CUDI - MEMORIES



Men jaa! Så bra! Veckans låt, definitivt!


2010-03-09

God morgon! Har precis ätit frukost och sitter nu med en mugg kaffe. Mums. Idag ska jag plugga (läsa massa texter), städa lite mer och tvätta alla mina kläder, sängkläder och filtar. Ska bli så skönt när tvätten är borta. Hoppas också jag hinner träffa N och M ikväll. Vi måste införa våra veckoträffer som vi inte haft på länge. Hoppas ni får en bra dag!


I'M WORKING ON MY ROAR!







Mjau. Lejon i Afrika fotat av ett lejon från Norden.


HEMTENTAN AVKLARAD

Oj vad snabb han var på att rätta min hemtenta! Jag sa innan jag skickade in den att jag nöjer mig med att få precis 3 poäng... (kunde få 5 som max). Han gav bra respons och jag fick 4,25 poäng. Jag är supernöjd. Då var den avklarad och jag kan gå vidare och sikta in mig på den kurs-PM jag ska skriva. Check.


VÅRMÅNDAG

Äntligen ny vecka! Den här veckan är innehållsrik. Så kul! Idag ska jag vårstäda min lägenhet, allt ska bli skinande rent. Tar en paus för lunch och en promenad med N. Måste ju ut. Det är vårväder utanför. Såg även prognosen för början av veckan på SVT. Iiih det är vår!


OSCAR




Oscarsgalan i natt.

Nu när jag kan andas igen har jag ju också tid för lite underhållning.


INDUKTION, DEDUKTION, FALSIFIERA

Ja! Nu skrivs det för fullt på sista frågan!


PINK STUDIO SECRETS




Veckans köp. Tulpaner från ICA och läppstift från L'Oréal Paris.


SÖNDAGSMYS

Idag är det söndagsmys, frukost och Vasaloppet. Efter frukosten, beräknat vid nio-tiden ska jag fortsätta plugga och skriva min hemtenta som för tillfället bara ligger som ett orosmoment då jag inte riktigt vet om jag förstått allting i boken rätt. Det får visa sig senare.


HEJ HEMTENTA!

 På schemat idag står: 
   Läsa in mig mer på Molander
   Svara på frågor till hemtentan
   Promenad i solen
   Mer hemtenta
   Boka tvättstuga
   Handla mat
   Vinkväll med systrarna N och Andra chansen


KÄRLEK




Love. Vogue Germany.
 


FRIGJORT ENERGI




Idag var jag till Sats med N och gjorde av med energi.
Behövde verkligen det. Känner mig så instängd i mig själv och det bara skriker inifrån min kropp. Work it.


KAFFE

Nu ska jag dricka min första kopp kaffe för dagen. Måste starta dagen med denna ljuvliga dryck. Sedan är det plugg resten av dagen och helgen, med några avbrott för mina nära. Ha det så bra.


LÅNGPROMENAD I SNÖN




Sportlov i Sälen.

Kom precis in efter en långpromenad här i Uppsala. Nu är jag lagom rosig om kinderna och ska dricka lite vatten och kika på tv. När vi var i Sälen och promenerade där tog jag denna vintriga bild. Den här dagen var det snökaos.


TUNGA DAGAR

Just nu är dagarna tunga och långa. Jag kan tillsammans med mina nära minnas, gråta och skratta vilket är viktigt när man drabbas av sorg. Hela känsloregistret är öppet och blottat. I detta ska jag försöka plugga och få mina studier gjorda. Det rullar framåt med examensarbetet efter att vi hamnat i riktiga hål. Större hål kommer väl att drabba oss, men just nu räcker en liten spricka för att få våra tankar på andra banor och tvivla.


TOMRUM

Igår lämnade en otroligt vacker, fin och kärleksfull människa världen. Hon kommer alltid finnas i mitt hjärta, i mitt minne och i min framtid.


ÅH LJUVA MORGON




Bild från Google.

Nu har jag tagit mig lite sovmorgon, Märta är ju här. Ska fixa frukost och sedan försöka läsa lite om positivism i Molander. Det som är en del av hemtentan. Har lagt upp det på ett bra sätt nu, känner jag. Det blir bra och inte den här stressen jag alltid har annars. Nu frulle!


2010-03-01



Lula Magazine.

Efter en lång dag vill jag också vara grönrandig så här på kvällskvisten. Ska snart äta middag när Märta kommer intågandes. Ha en bra måndagskväll.


RSS 2.0