REGN HOS MIG




Sitter i min soffa,
vaknade nyss och jag kan inte komma från känslan att det borde vara måndag idag. Jag borde vara på jobbet. Men icke, det är ju lördag och jag har långhelg nu då jag varit ledig i två dagar redan. Så skönt.

Så idag ska jag till IKEA och köpa de nya möblerna, oj vad det kommer bli till att skruva när vi kommer hem hit igen. Hoppas det blir superfint för jag tror verkligen det! De möbler som är på blden ska inhandlar plus lite annat. Ser inte så mycket ut för världen just nu.

Sen är det ju så roligt (eller inte) att det regnar ute... Kallt och regn. Vad ska jag ha på mig? Riktigt IKEA-väder.




GOD FORTSÄTTNING




Shit.
Hur knasigt har inte 2010 varit? Väl godkänt i C-uppsatsen, lärarexamen, ny stad, nytt jobb, nya vänner, gamla vänner, ny kärlek, resor, familj och så vidare. Väldigt sammanfattat i dessa ord. Viktiga ord är avslut och början på något nytt. Ett händelserikt år som jag aldrig kommer att glömma. Jag lämnar 2010 med ett leende på läpparna och börjar 2011 med inställningen att vad som helst kan hända och jag vill det.

Hur har då 2011 börjat? Jo rätt så bra faktiskt. Jobbat några dagar och det har varit mysigt, fått lära känna andra barn och mina kollegor närmare. Igår blev min hall ommålad, nystart. Idag är jag ledig och ska städa upp i lägenheten (blir så stökigt när man gör om hemma). Imorgon ska jag till IKEA och Mio för att köpa möbler till hallen. Tror det kommer bli galet fint där!

Bilden är från nyårsafton. Fångade ett väldigt fint ögonblick. Vi ser väldigt lyckliga ut tillsammans, precis vad jag är.


RSS 2.0