SERIÖST... BIG BROTHER

Det är ett BIG skämt, typ en sex- och suparserie. Hur kan människor låta sig förnedras så i ett tv-program? Jag har sett på programmet just för att det är så långt ifrån något jag själv någonsin skulle göra eller utsätta mig för, men nu tror inte jag att jag ska fortsätta... Hemskt vidrigt.


SVEK, TÅRAR OCH LÄNGTAN




Alla dessa svek som bara äter upp en inifrån.
Gamla som nya, stora som små. Varför gör vi så mot oss själva och dem vi älskar?

Jag vill bara ta tillvara på den tid jag får med mina underbara och se till allt det positiva som finns runt omkring mig och som omfamnar mig med öppna armar varje dag, oavsett om det är fysisk, på Skype eller Facebook, eller varför inte i telefon eller sms. När vi visar våra underbara hur vi känner och vad vi känner kan vi väl inte svika varandra?

Om nu ett svek skett... Hur går vi vidare? Från och med nu ska jag visa min älskade pojkvän allt jag har och försöka se allt det där vackra, känslofyllda och fantastiska jag bara längtar efter att visa och därmed få tillbaka. Jag ska satsa tills jag stupar. För visst måste vi våga för att vinna... Chansa för att få uppleva!


DROP-IN

Idag hade vi drop-in på jobbet. Fast jag hade mer drop-ut, var med barnen på gården hela eftermiddagen och jag klagar inte. Det var helt underbart att se deras förväntansfulla ansikten innan deras föräldrar kom och deras glädje när de tillsammans gräddade våfflor och hade det trevligt på avdelningen. Detta måste göras om, men inte än på ett tag... Jag är helt slut i huvudet och varm om mina kinder. Solen tar nu och även vinden.

Igår fick jag mail om möhippa för bruden som ska gifta sig om två helger. Vore väldigt kul att gå, men då jag inte känner henne (min pojkväns kompis blivande fru) känner jag att jag behåller mina 1100kr och grattar dem på deras dag. Ser fram emot att träffa alla igen. Sist sågs vi på nyår och det var ju ett tag sedan. Hoppas på en ännu bättre dag och kväll då.

Nu ska jag gå och hjälpa min pojkvän. Sån är jag!


JAG KANSKE INTE KAN SLÄPPA DET




Erin Wasson.

Jag kanske inte kan släppa det, men jag försöker. Bara att gå vidare. Nu ska jag äta lite blåbärsfil (så god) för jag är sjukt hungrig. Sen ska jag sova, är helt slut efter en trevlig kväll med tjejerna. Shit vad jag kommer sakna dem när det flyttar om en (!) vecka. Helt galet.

God natt med er sötnosar!


FIKA MED TÖSERNA

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Ska laga mig en snabb middag och sedan kommer två sötisar hem till mig på kaffe. Behöver rensa skallen lite känner jag!

Åh så härligt väder vi har på västkusten idag, hela veckan har varit fin. Dock blåser det kraftigt men vad gör det när solen är framme? Imorgon fortsätter det fina vädret... Vad bra!

Min älskade kommer hem sent ikväll... Det är alltid lika tråkigt tycker jag. Inte få äta middag tillsammans, men idag fick vi i alla fall frukosten tillsammans. Han gör alltid den så jag kan sova lite längre. Är inte det kärlek så säg? I helgen ska vi bara rå om varandra och mysa. En riktig parhelg ska det bli och som jag ser fram emot det! Kärlek!


TISDAG

Känns som måndag, men ändå lite som onsdag. Kan inte bestämma mig. Kom hem från jobbet, satt och läste lite på bland annat facebook och lite olika bloggar. Kom in på en blogg där bloggerskan skrivit om mig. Skratta eller gråta? Bli smickrad eller förbannad? Jag vet inte... Har lust att publicera hennes ord men vet inte om jag ska. Behöver hjälp med att förstå vad det är hon egentligen menar. Ska dock fråga personen som kanske vet mer än mig i den här frågan.. Invecklat. Skriver senare när jag vet hur jag ska läsa hennes ord igen.

Fick precis veta att jag får en extra dag i solen om några veckor. Det välkomnas verkligen! Ska bli skönt att komma ifrån den här staden ett tag och bara få vara med familjen. Jag ska äta gott, sola och bara chilla, något jag längtat efter länge med tanke på hur min höst och vinter har varit... STRESSIG.

Nu är jag i alla fall väldigt hungrig. Väntar på att min älskade pojkvän ska komma hem så vi kan laga mat och mysa tillsammans. Får som sagt skriva mer en annan dag. Ciao!


KÄRLEKENS TUNGA



Fortfarande så vacker, så fin och så bra.


ÄR DU GRAVID?

"Är du gravid?" Frågar vår lokalvårdare mig... "Va?! Nä inte är jag gravid..."

Seriöst. Här har jag gått ner tre jeansstorlekar på några månader och tanten frågar mig detta. Tydligen märks det inte så det är bäst att jag ger mig ut och springer och tar upp mina morgonpromenader igen...


IKVÄLL




Ikväll blir det vin med Bruce, melodifestivalen och kanske utgång. Den som lever får se! Kom i alla fall hem med tre klänningar, imorgon blir det lite modevisning så jag kan bestämma mig vilken jag ska ha kvar.

Nu laddas det här hemma med bra musik och klädprovning, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Alltid samma problem. Vill va lite glittrig (är sällan det) för det är mellofinal ikväll! Tjoho!



EN FRÅGA LEDDE TILL FORTSÄTTNING

Har legat nere med detta bloggande länge nu. Har inte haft tid alls för något annat än jobb och lite umgänge med mina vänner. Nu är det mars och våren kommer till oss, härligt! Jag får mer energi till att göra annat. Det märks på jobbet och hemma. Så skönt!

Efter att jag druckit upp mitt kaffe ska jag ut på stan för att lämna tillbaka lite saker och kika efter en annan klänning än den jag redan hittat. Ska hitta en fin klänning att ha på ett bröllop om några veckor. Den ska vara knä- eller vadlång och inte vit, röd eller svart. Sen måste jag även hitta ett par skor att ha till som inte är 12 cm höga... Blir svårt.

Dags att fixa detta!


RSS 2.0