MALDIVERNA... DRÖMMEN?




Fick hem senaste Elle
för någon dag sen där Josephine Bornebusch hade gjort ett resereportage om Thaiti och Bora Bora. Hela numret har ett bröllopstema så jag antar att dom hade denna paradisö i söderhavet som förslag till bröllopsresa. Vi föll direkt. Gick till och med in på Four Seansons hotell på Bora Bora och kollade priser. Galet vackert och en helt underbar plats att tillbringa med sin älskade. Vi är ju långt ifrån giftermål och därmed också bröllopsresa, men våra drömmar klickar så bra. Det är svårt att inte leva i drömmen. Priserna då för detta vackra lyxhotell med bungalows ute i vattnet med privata bryggor mot havet eller bergen var skyhöga.

För att fortsätta på samma tema, drömsemesteröar, fortsatte vi sökandet och hamnade i Maldiverna. Billigare men ändå inte billigt... om ni förstår vad jag menar. Vackrare platser är svårt att hitta enligt oss. Detta blir definitivt ett alternativ när tiden är inne.


thoughts
Postat av: Veronika

Om ni nån gång åker till Maldiverna så åka med de brittiska researrangörerna, typ Kuoni UK eller Hayes & Jarvis. De har grymt bra priser till Västindien å Maldiverna. Vi reste dit under lågsäsongen i juni-juli förra året - 10 nätter m. helpension på 4-stjärnigt för 24 000 kr i strandbungalow, två pers..:)

2011-06-15 @ 12:12:39
Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 4 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/june/onsdag-dagens-blogg-1.html#comment

2011-06-15 @ 12:38:39
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: Sotto

Åh tack för tipset! Känns som att det är en resa man vill ha flera olika tips kring! Perfekt ju! =)



2011-06-15 @ 21:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0